Pecsételő vérzés ovuláció napjától meddig tarthat, és milyen mennyiségű?
Figyelt kérdés
Bocsánat a lökött kérdésért, de kicsit meg vagyok ijedve...
Holnap megyek dokihoz. Tehát voltam múlthéten dokinál és látta uh-n az érésben lévő tüszőket. Mondta , hogy hétvégére szerinte megreped. Szombat Du- elkezdtem barnás folyással ami estére pecsételő élénk színű vérzésre váltott.
Most hétfő du van és még mindig vérzek. Nem mensi szerintem mert egész élénk színű, és van, hogy csak wc papíron van.
Kérlek írjatok ha volt hasonló tapasztalat... :-(
2010. máj. 10. 14:09
1/4 anonim válasza:
van ilyen, hogy ovulációs vérzés. valamilyen hormonproblémára utal, azt nem tudom, hogy komoly-e. ha nem fordul elő túl gyakran, akkor szerintem ne aggódj miatta
2/4 anonim válasza:
az ovulációs vérzés nem hormonproblémára utal, az létezik önmagában, de ritka. lehet ez is, de az csak pár csepp...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ez nem jó , mert nekem ez nem csak pár csepp:-(((((((((
2010. máj. 10. 14:29
4/4 anonim válasza:
Ez esetleg elég informatív lehet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!