Mikor hívjam az orvost? Mikor teszteljek?
Én jövőhéten felkeresném az orvost a helyedben!!
Abból nem lehet baj!!
Mondjuk a tüszőrepesztőtől meg kellene repednie.
De én azért legalább a biztonság kedvéért elmennék egy ultrahangra biztos, ami biztos!!
Az Uh jó ötlet és kérj még Béta HCG-t is!Hamarabb kimutatja a vérből a babát,mint a teszt!
Drukkolok!
Én az elsőre várok lassan 3 éve!
Na mi a helyzet azóta??Remélem nem jött meg..teszteltél?
A helyzet változatlan, se híre se hamva:)
nem, még nem teszteltem azóta, s szerintem még nem beszéltem központos lányokkal (én már csak így hívom a pécsi meddöségi központba a recepciós hölgyeket) szerintem addig nem is pazarlok tesztet.
Nálatok is van valami hogy már 3 éve?
Elméletileg csak a TSHm volt magas 3.5-de ez már lement 1.6-ra(+most itt tudakoltam ki a csajoktól,hogy valószín IRem is van,amire azt mondta a dokim,hogy sportoljak és diétázzak,de állítólag erre már gyógyszer kell,na nem orvoslom magam) bejelentkeztem endokrinológushoz..amúgy semmi!Makk egészségesek vagyunk!:(
Nálatok?
Hát ugye mint írtam nekem peteérési problémáim vannak,ki tudja miért, alacsony a progeszterin szintem, mai napig nem értem hogy sikerült kisfiam:)ő a mis kis csodagyerekünk,már inszemre készültünk mikor megfogant csak úgy!
Én meg beszéltem meddőségi kzp-tal, ott mondták csináljak tesztet ha negatív,várjak jövöhétig és akkor jelentkezzek,hogy meghozzák gyógyszerrel, bár mondtam,hogy UH- nélkül nem szedek semmit, előbb majd nézzenek meg, mert nem értem most mi a baj, ha nem a baba...nem lettem előrébb, csak újabb hét váárakozás...
Ti kaptok valami segitséget vagy csak simán probálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!