Szerintetek teszteljek?
Figyelt kérdés
21.-22.én kell megjönnie 6.án volt ovum.mutatna már biztosat egy 10 érzékenységű teszt?Olyan érzésem van hogy babás vagyok amit eddig sosem éreztem még2012. aug. 16. 10:50
1/32 anonim válasza:
Igen, szerintem kimutatná a teszt.
Majd írj eredményt! :)
2/32 anonim válasza:
Tuti eredményt csak a nem várt idejében mutat. Türelem, bírd ki azt a pár napot!
3/32 cavalli válasza:
Elvileg én is 20-ra nem várom, de úgy érzem bármelyik percben megjöhet. Nekem is 6-7 körül volt ovum. Már minden jelét érzem annak, hogy meg fog jönni + 1-2 másik jel, ami furcsaság számomra. Szurkolok írj priviben hogy sikerült e? :)
4/32 anonim válasza:
Tesztelj! Nekem is 6-an volt ovum. Ma mar halvany pozim van :-)
5/32 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is pozim lesz :) örülök neked .nem merek tesztelni talán várok még picit.én nem érzek semmi furcsát csak jött egy érzés hogy babás vagyok de nem tudom.az igazság az hogy csak 4.én tudtam együtt lenni a párommal bár azt mondják az pont jó mert 2 napig él de nem tudom nem merem magam beleélni sokat csalodtam már.persze itt megfogom irni hogy mi a helyzet bár remélem én is csatlakozhatok a leendő anyukák körébe :)ti is irjatok ám
2012. aug. 16. 18:52
6/32 anonim válasza:
Utoso vagyok. Mi 6án voltunk együtt.nekem minden tünet erős azért teszteltem. 2tesztem is halvany, de egyertelmű pozi mai. Szorítok! :-)
7/32 anonim válasza:
2-es vagyok. Nagyon szorítok neked! Írd majd meg, hgy mi lett, de azért azt tanácsolom, hogy ne nagyon éld bele magad, inkább csak akkor, ha pozitív lesz.
8/32 anonim válasza:
Remélem babás vagy! Többieknek gratula! Majd írjatok!
Sajnos nekem már nem lehet babám! :(
9/32 A kérdező kommentje:
huu nagyon sajnálom.mi történt szabad tudni esetleg?Szerintem nálam is lehet valami baj van azért nem jön a babóka már majd nem egy éve sajnos.nem élem bele magam.néha én is szédülök meg hányiger tör rám de most meg ugy érzem hogy hiába ugy is megjön mint mindig eddig
2012. aug. 16. 21:10
10/32 A kérdező kommentje:
6/9 es .neked milyen tüneteid vannak?
2012. aug. 16. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!