Szerintetek teszteljek?
Figyelt kérdés
21.-22.én kell megjönnie 6.án volt ovum.mutatna már biztosat egy 10 érzékenységű teszt?Olyan érzésem van hogy babás vagyok amit eddig sosem éreztem még2012. aug. 16. 10:50
21/32 cavalli válasza:
Én nem bírtam, ezért tegnap teszteltem, de légy erősebb mint Én :D
23/32 cavalli válasza:
Negatív, mi más... szerintem túl korai volt, de mindegy mert azota is NO mensi, premensis tünetek elég erősek. :) 20-ra nem várom..
24/32 anonim válasza:
Jólvan, nyugi lesz az pozi is! XD
26/32 A kérdező kommentje:
nálam ilyen lett a teszt [link] az 5. percben jött ki.ott van de nem igazán hiszek benne valamiért.nagyon nagyon halvány
2012. aug. 18. 16:08
27/32 anonim válasza:
Juuuuuj, ez pozi! Gratulalok :-)
28/32 anonim válasza:
Nekem megjött ma, de Nektek szorítok! :-)
29/32 A kérdező kommentje:
nekem még nem jött meg de a mai tesztem full nega nem értem
2012. aug. 20. 16:54
30/32 anonim válasza:
Ugyanolyan teszt volt? Erdekes mert nekem szerdan pozi volt, pentek halvany, vasarnap nega es meg is jott... Remelem nalad ez nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!