Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek?

Szerintetek teszteljek?

Figyelt kérdés
21.-22.én kell megjönnie 6.án volt ovum.mutatna már biztosat egy 10 érzékenységű teszt?Olyan érzésem van hogy babás vagyok amit eddig sosem éreztem még
2012. aug. 16. 10:50
1 2 3 4
 11/32 cavalli ***** válasza:
Mi is 6-án voltunk együtt, erős tünetek, de negatív teszt. Szorítsatok :)
2012. aug. 16. 21:31
 12/32 A kérdező kommentje:
Megy a drukk :D Milyen tüneteid vannak?
2012. aug. 16. 21:37
 13/32 anonim ***** válasza:

Ugy semmibajom, lehetne baba. Csak már van kettő, és a férjem nem szeretne többet:(

Pedig én nagyon vágyom rá! :(

Ez a mocsok anyagi helyzet miatt:(

De nagyon szorítok nektek! :)

Majd írjatok!

2012. aug. 16. 21:51
 14/32 A kérdező kommentje:
Na ez igy ""jobban"" hangzik.Hát igen ez a mai világ elég nehézkes.Majd írok mi a helyzet :D bár nem kell mgam beleéni.Megint olvastam itt olyanokat hogy pfff mik vannak.De mindegy majd meglátjuk mit hoz a jövő :D
2012. aug. 16. 21:58
 15/32 cavalli ***** válasza:
Kedves Kérdező! Premensis tüneteim vannak + étvágytalanság, de folyammatos éhség érzet. Alhasi görcsök, de No mensi. Pedig nekem az első görcs után meg szokott jönni. Cicik feszülnek és nyomásra érzékenyek, pedig nem szoktak, 6-án lehetett ovum, akkor együtt is voltunk. Nagyon bízom benne , hogy a 3. próbálozás ezennel sikerrel járt :) Drukk Neked is
2012. aug. 17. 10:04
 16/32 anonim ***** válasza:
Èn is ezeket érzem, mi is 6-án voltunk együtt. Görcsölgetek, mindig olyan erzesem van mintha megjonne. Na meg hanyinger tegnap ota. Drukk mindenkinek.
2012. aug. 17. 10:39
 17/32 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo! Tesztelj,mert erdekel mit mutat. Nekem ilyen lett a tegnapi 10nappal ovu utan

[link]

2012. aug. 17. 10:41
 18/32 A kérdező kommentje:
és inkább reggel vagy most délután csináljam meg?és ha most nega akkor már tuti nem vagyok babás?hu de izgulok
2012. aug. 17. 13:09
 19/32 cavalli ***** válasza:
reggeli vizeletből ajánlott, mert az tartalmazza a legtöbb hCG-hormont. A folyadékbevitel és a többszöri mosdóba járásnál még ilyen korai szakaszban, szerintem ronthatja a teszt eredményét. Ha negatív szerintem az sem baj, csak ne jöjjön meg a mensi. Érdemes inkább akkor tesztelni, amikor már pár napot késett, mert a legtöbb terhesség megszakad mielőtt észrevennénk, ami egy természetes folyamat. De ma már tesztelsz, oszd meg velünk az eredményt. :)) Drukk!!!!!!!
2012. aug. 17. 13:21
 20/32 A kérdező kommentje:
oké köszönöm :) Holnap reggel tesztelek szerintem vagy nem tudom ha kibirom akkor várok még :/
2012. aug. 17. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!