Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek, ha nem...

Mikor teszteljek, ha nem tudom mikor kellene megjönnie, mert bizonytalan a ciklusom?

Figyelt kérdés

Nekem 30-35 vagy több/kevesebb napig tart egy ciklus.

Most mégis mikor teszteljek?

Valakinek a nemvárt nap az lehet 28, de lehet 32 is.. mégis én ilyen helyzetben hogyan csináljam?

2012. szept. 9. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Várd meg a 40 napot, ha várandós vagy, úgy sem fog megjönni.

Az ennyire rendszertelen ciklus, ami lehet28 is meg 35nél több is lehet, az már nem normális, és csináltatnék egy hormon vérvételt mindenképp.

2012. szept. 9. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Menny orvoshoz és vizsgáltasd ki magad.
2012. szept. 10. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor azt kell csinálni hogy a leghosszabb ciklusodat várod meg.Szóval ha 35 a leghosszabb akkor csak a 36. napon tesztelj reggel ha addig nem jön meg.

Ilyen ciklust még nem muszáj kivizsgáltatni mert ez még abszolút nem számít rendszertelennek...

2012. szept. 10. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet 28-án beágyazódásos vérzésem volt, akkor tesztelhetek már?
2012. szept. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!