Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek még, vagy biztosabb...

Teszteljek még, vagy biztosabb, ha elmegyek orvoshoz?! Tapasztalatokat várnék!

Figyelt kérdés
Férjemmel 4. hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnénk már közös babát. Legutóbb aug. 11-én volt menzeszem, most szept. 8-9-re vártam, tegnap teszteltem de negatív. Néha ilyen "megjön érzésem" van, talán picit sűrűbben járok pisilni, meg elég sokszor felpuffad a hasam, de más jelet nem észlelek.
2012. szept. 19. 11:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szerintem még várj pár napot (kb. 1 hetet) és akkor tesztelj. Az is lehet, hogy korán teszteltél és ezért nem mutat pozitívat.

Az orvos sem látna még sok mindent csak elküldene egy terhességi vérvételre és abból állapítaná meg, hogy van-e baba vagy nincs.

Nekem 8hetes uh-n se látott semmit csak hüvelyivel.

4 hetesen szintén vérvételből állapította meg, hogy terhes vagyok-e, mert a teszten olyan halvány volt a 2. csík, hogy 3-an nézték meg a rendelőben, hogy tényleg pozitív-e.

Sok sikert!

2012. szept. 19. 11:20
 2/27 anonim ***** válasza:
Azért szerintem ennyi késés után, ha terhes lennél, már mutatnia kellett volna a tesztnek. Várj még pár napot, aztán lehet még egyet tesztelni, ha negatív, akkor más oka van, hogy nem jött meg.
2012. szept. 19. 11:29
 3/27 anonim ***** válasza:
Nekem is augusztus 11-én volt meg utoljára és azóta sem jött meg és nekem is negatív az összes teszt, én pénteken megyek nődokihoz reménykedek... szorítok neked kérdező hogy baba legyen.
2012. szept. 19. 17:18
 4/27 A kérdező kommentje:
3as: Oh, nem érzem már magam olyan egyedül. :) Én is pénteken megyek, bízom benne, hogy jó hírrel távozunk! Drukkolok Neked! :) és várom majd a történéseket
2012. szept. 19. 17:48
 5/27 A kérdező kommentje:
Jaj, azt elfelejtettem, hogy Neked van valami jele a terhességnek?
2012. szept. 19. 17:56
 6/27 anonim ***** válasza:
ugyan azok mint neked meg székrekedés de semmi több szorítok én is
2012. szept. 20. 13:57
 7/27 A kérdező kommentje:
Én már gondolom Nálam mi lehet a baj.. :/ De nem baba sajnos..
2012. szept. 20. 18:54
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem látott semmit, 3hét múlva menjek vissza azt mondta.. :(
2012. szept. 21. 15:50
 9/27 anonim ***** válasza:
Szia én is voltam orvosnál nálam sem látott semmit, nekem azt mondta hogy lehet hogy PCO-s vagyok, de azóta sem jött meg szerencsére és remélem nem is fog..Hogy vagy kérdező????
2012. szept. 27. 14:41
 10/27 anonim ***** válasza:
Ja annyit elfelejtettem hogy nekem nem mondta az orvos hogy mikor menjek vissza mert egy bunkó volt, vérvételre kell majd mennem egy hónap múlva vagy ha megjön akkor a második napján. Hát ennyi
2012. szept. 27. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!