Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti szedésekor jobban...

Closti szedésekor jobban érezhető a peteérés?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmit.
2012. szept. 13. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem mikor clostit szedtem, olyan de olyan nagyon fájt a petefészkem tüszőrepedés előtt és tüszőrepedéskor, hogy már majdnes sírtam. Iszonyat volt. Persze akkor volt benne 4-5 tüsző petefészkenként, és nagyon feszítettek :(
2012. szept. 13. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam, mint az utolsó. A kötelező, időzített együttlét is egy kínszenvedés volt, annyira fájt.
2012. szept. 13. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül!

Amikor teherbeestem,a kkor pl konkrétan nem éreztem semmit :)

2012. szept. 17. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Én mindent éreztem. Elötte is éreztem ha volt peteérés, de nagyon gyengén. Clostis hónapban meg... elég kemény volt! Féltem hogy a végén ciszta lesz belőle, pedig uh tüszők voltak. Fájt, szúrt, görcsölt, rá pár napra is görcsölt még, állítólag a folyadéktól ami távozott a tüszőből a hasfalhoz, de nem bánom mert az első Clostis hónapban sikerült a baba.

11+3hkm

2012. szept. 18. 11:45
 6/14 A kérdező kommentje:

én eddig sosem éreztem...de most előre félek :O Viszont valahol jó is lenne, mert akkor konkrétan tudnám a peteérésem napját!

(várok még válaszokat - az eddigieket meg köszönöm:))

2012. szept. 18. 14:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem ez az első clostis hónapom, és nem borzasztóan, de azért fájt,görcsölt és nyilalt a petefészkem.

Veled mi újság azóta?

2012. okt. 9. 07:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Én ma vagyok a 27.napomon és semmit nem éreztem :(

2012. okt. 9. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Az nem feltétlenül rossz. Olvastam itt már olyat,hogy egyáltalán nem érzett semmit peteéréskor és mégis sikerült a baba.

Tehát fel a fejjel!!

Amúgy valami tünet most,h nemsokára kiderül?

Szurkolok!!!:)

2012. okt. 10. 07:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi! Ez kell a lelkemnek :)

NIncs tünet, de nekem nagyon hosszú ciklusaim voltak...(volt, hogy csak gyógyszerrel jött meg)

Már egy pár napja, mintha sűrűbben járnék pisilni, de lehet csak bebeszélem, vagy többet iszok mostanság, vagy vmi felfázás...szóval inkább nem élem bele magam. De azért pozitív vagyok!!!! :)

Te mikorra nemvárod???

2012. okt. 10. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!