Closti szedésekor jobban érezhető a peteérés?
Nem feltétlenül!
Amikor teherbeestem,a kkor pl konkrétan nem éreztem semmit :)
Én mindent éreztem. Elötte is éreztem ha volt peteérés, de nagyon gyengén. Clostis hónapban meg... elég kemény volt! Féltem hogy a végén ciszta lesz belőle, pedig uh tüszők voltak. Fájt, szúrt, görcsölt, rá pár napra is görcsölt még, állítólag a folyadéktól ami távozott a tüszőből a hasfalhoz, de nem bánom mert az első Clostis hónapban sikerült a baba.
11+3hkm
én eddig sosem éreztem...de most előre félek :O Viszont valahol jó is lenne, mert akkor konkrétan tudnám a peteérésem napját!
(várok még válaszokat - az eddigieket meg köszönöm:))
Szia!Nekem ez az első clostis hónapom, és nem borzasztóan, de azért fájt,görcsölt és nyilalt a petefészkem.
Veled mi újság azóta?
Szia! :)
Én ma vagyok a 27.napomon és semmit nem éreztem :(
Az nem feltétlenül rossz. Olvastam itt már olyat,hogy egyáltalán nem érzett semmit peteéréskor és mégis sikerült a baba.
Tehát fel a fejjel!!
Amúgy valami tünet most,h nemsokára kiderül?
Szurkolok!!!:)
Jaj, köszi! Ez kell a lelkemnek :)
NIncs tünet, de nekem nagyon hosszú ciklusaim voltak...(volt, hogy csak gyógyszerrel jött meg)
Már egy pár napja, mintha sűrűbben járnék pisilni, de lehet csak bebeszélem, vagy többet iszok mostanság, vagy vmi felfázás...szóval inkább nem élem bele magam. De azért pozitív vagyok!!!! :)
Te mikorra nemvárod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!