Mitől rövidült meg a ciklusom? Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
1,5 éve volt egy méhen kívüli terhességem melyet salpingostomiával oldottak meg ezt követően helyreállt a ciklusom majd 8 hónapja úgy döntöttünk ismét nekikezdünk a babaprojektnek. Régebben 28-30 napos ciklusaim voltak 5 napos közepesen erős menstruációval viszont kb fél éve 22-26 napos ciklus 2-3 nap gyenge menstruációval társul. A Pms összes tünetét felismertem magamon az elmúlt pár hónapban de a legkellemetlenebb a hasi görcsök és a mellfájdalom volt. Emiatt 2 hónapja PreMens tablettát szedek. Azóta volt egy 27 napos ciklusom közepesen erős 3napos menszesszel és most 24 napos ciklus egy másfél napos gyenge menstruációval, viszont semmilyen kellemetlen tünetem nem volt és a magas Prolaktin szintemet 738-ról 500-ra levitte. Kérdésem a következő Szedhetem tovább vagy ártok vele? Mitől rövidülhetett a ciklusom? 33 éves vagyok lehet még így babánk?2012. szept. 11. 13:36
1/6 anonim válasza:
nekem lerövidült 21 napra kb egy éve. állítólag felgyorsult a szervezetem, a peteérésem is hamarabb van egy héttel, mint az átlagnak, szóval a7. napon. a doki szerint lehet babám, bár még nem sikerült
2/6 anonim válasza:
Én ennyire nem gondoltam bele. 2 éve kb. óraműpontosan 23 naposak voltak a ciklusaim. Január végén döntöttünk úgy férjemmel, hogy legyen baba, megnézettem magam nőgyógyászatilag (jók voltak a hormonok, semmi fertőzés, baktérium, se méhnyakrák), húsvétkor már pozitívat teszteltem. 40 éves vagyok.
3/6 A kérdező kommentje:
2. válaszolótól kérdezem: első gyermeked?
2012. szept. 14. 11:05
4/6 A kérdező kommentje:
na és persze gratulálok jó egészséget!!
2012. szept. 14. 11:06
5/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen! :) Igen, az első babánk.
6/6 anonim válasza:
Én is így jártam 1 évvel ezelőttig mindig 32-33 napos ciklusaim voltak, azóta mindig 28-29 naposak lettek. Nem változott semmi elméletileg. A dokim szerint ez normális, addig amíg 21 napnál nem rövidebb és 38 napnál nem hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!