Hogyha nagyon rendszertelen a ciklusom és nem tudom kiszámolni a peteérésemet, akkor honnan tudhatom, hogy mikor érdemes próbálkozni babával?
Vannak itt olyan kismamák, akik csak gondoltak egyet, szeretkeztek a férjükkel, és teherbe estek?
vagy valaki segít, hogy egy rendszertelen menstruációból hogyan leget kiszámítani a peteérést?
nagyon szeretnénk babát :)
köszönöm előre is
A rendszertelen alatt mit értesz?
Pl. Megjön augusztusban és 2 hónapig semmi, vagy 29-31-26-34 napra jön meg, minden hónapban? Mert nem mindegy! Ha az utóbbi, akkor nincs baj, nekem is olyan és a lányommal elsőre kismama lettem! Lehet érdemes lenne felkeresni egy orvost, mert lehet peteérésed sincs.
Hődet nem méred? A ciklus.hu-n vezeted és ott kiírja a peteéréses napokat.
Nyárig kb majdnem rendszeres volt. De hát júniusban mondjuk megjött 3 hét alatt 2szer, júliusban semmi sem volt, augusztus elsején is megjött meg 15-én is. Úgyhogy most próbálkoztunk tegnap/tegnap előtt, de azt sem tudom mire kellene jönnie e következőnek. Nem tudok visszaszámolni 14 napot az esedékes menstruáció időpontjából sajnos.
És így nem látom esélyét nagyon a babának. szerintetek? :(
Nekem lassan tolódott ki 30 napról 40-50 naposra.
Hőmérőztem de ugye az is csak utólag mutatja meg a peteérést.
Ha 2-3 naponta vagytok minimum együtt szinte elkerülhetetlen a peteérés.
Én amúgy teával hoztam rendbe a ciklusomat,sikerült is egyből a baba. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedves utolsó, és milyen teával sikerült ennyire összekapni a ciklusodat?
gratulálok egyébként :)
Szia!
Utolsó vagyok!
Nekem a cickafark majd palástfű segített.3. teázós ciklusom tökéletesen vissza állt a régire és akkor jött a baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!