Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklusom 27. napján tesztem...

Ciklusom 27. napján tesztem egyértelműen negatív, viszont 2 napja iszonyatosan feszülnek a melleim és hányingerem van, hiperérzékeny a szaglásom. Szerintetek reménykedjek még?

Figyelt kérdés
Egyébként 23-28 napra szokott megjönni.
2012. szept. 11. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen reménykedhetsz, pár nap múlva ismételd meg, lehet hogy még nagyon kevés a hcg szinted.
2012. szept. 11. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Furcsállom a dolgot, mert a fiammal semmi tünetem nem volt, egyszerűen csak nem jött meg, most meg nagyon rosszul érzem magam.
2012. szept. 11. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szokták mondani minden terhesség más.

Különben ha elmész dokihoz ő kérhet neked hcg vérvételt, és az biztosabb mint a terhességi teszt.

2012. szept. 11. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ahhoz még korai lenne, a dokim csak indokolt esetben kér. Ha nem jön meg, akkor néhány nap múlva újra próbálkozom.
2012. szept. 11. 13:28
 5/8 anonim válasza:
Én is éreztem már ilyet,de aztán megjött sajnos.Hányinger,remegés falfehér arc-aztán kiderült,hogy csak premenstruácios szindróma.én már lassan 1 éve szeretnék teherbe esni,de még sajnos nincs eredmény.Mióta próbálkoztok?
2012. szept. 11. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nekem is megjött. A kisfiunk 25 hós és mivel ő is elég soká sikeredett - majd 2 év - így már 6 hós korában elkezdtünk próbálkozni, de eddig semmi.
2012. szept. 17. 22:33
 7/8 anonim válasza:
Sajnálom.És a kisfiatoknál 2 év után mi hozta meg a terhességet?Kezelés,vagy beavatkozás nélkül összejött?
2012. szept. 28. 13:46
 8/8 A kérdező kommentje:
6 hó sikertelenség után derült ki, hogy kétoldali petefészek -gyulladásom van, ezt 3,5 hó alatt sikerült kikezelni és ezek után még több mint 1 év várakozás és próbálkozás eredménye lett a kincsünk. Most elvileg nincs semmi gond, mégsem akar sikerülni.
2012. okt. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!