Párommal lassan 1 éve már, hogy szeretnénk összehozni egy babát. A problémám az, hogy most már 5. napja késik a "nem várt"; ugyanakkor 3 tesztet is csináltam már (az 1. ,3. ,5. napon) de mindegyik negatív lett. Szerintetek lehetek terhes?
Ugyan olyan tesztel csináltad az összeset vagy különbözőkkel?
Az a baj, hogy sokan a tüneteket "bebeszélik" maguknak. Most nem azt mondom, hogy te is, de akik nagyon rá vannak állva a gyermekvállalási témára, azok emiatt iszonyat nagyokat szoktak csalódni.
Ebből nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e vagy nem.
Igazából az lenne a tuti, ha hétfőn elmennétek a nőgyógyászodhoz és kérnél egy terhességi vérvételt. Az 100%-ot fog mutatni, nem pedig a "reménység" között hagy.
Nekem semmi terhes tünetem nem volt, én megérzésre teszteltem. Akkor is halvány pozitívot este fél 11-kor.
6 hetes terhes voltam, 8mm-s volt a lányom és még így sem vették észre csak hüvelyi ultrahanggal.
Na, én akkor voltam kétségbeesve, mert vagy 30 pozitív terhességi teszt volt a "kezembe".
Ne adjátok fel, ne görcsöljetek rá!
Sok sikert és szurkolok :]
Az összes ilyen tünettel az a baj, hogy gyakorlatilag megegyezik a megjövés előtti tünetekkel. Ha a teszt negatív kicsi a valószínűsége, hogy terhes vagy.
Ha már egy éve próbálkoztok akkor érdemesebb orvoshoz menni kivizsgáltatni mi a baj. Én is átéltem ezt a minden hónapban reménykedek, tesztelek, megjön és összezuhanok dolgot, tudom, hogy nem könnyű. Nekünk viszont az orvosi kivizsgálás után fél évvel lett babánk, az a fél év is a gyógyszerek miatt kellett szóval megéri, fel a fejjel.
Köszönöm a válaszokat :)
Egyébként 3 különböző tesztet csináltam (x-epil, digitális Clear Blue, Gabriel).
Igyekszem nem rágörcsölni a dologra. Tulajdonképpen még az idő sem sürget annyira...
Igazából nem is azért vagyok tanácstalan, mert nem pozitív a teszt -bár nagyon örülnénk neki- hanem az zavar, hogy eddig sosem késett és ennek ellenére -eddig úgy néz ki- nem terhesség az oka... Mindig 28-29 napos ciklusaim voltak, most már a 33. napon vagyok és semmi... Van egy PG/53 mikroszkópom, ami jelezte is aug. 16.-án a peteérést, viszont azóta is csak páfrányokat mutat minden nap (22 napja!). Érti ezt valaki? Mert én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!