Ez pozitiv vagy negativ?
2012. szept. 7. 17:15
1/17 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív!Még a vak is látja a második csíkot:-)
2/17 anonim válasza:
sztem még nem teljesen pozitív!
3/17 A kérdező kommentje:
persze én is látom a két csikot de az ovu tesztnél az a lényeg hogy a teszt csik erősebb legyen mint a kontrol csik,szerintem az enyém még nem erősebb,sőt,szerintetek hány napon belül lesz pozi?
2012. szept. 7. 17:21
4/17 anonim válasza:
Első vagyok.Úgy látszik nagyon kis butácska vagyok,nem igazán ismerem az ovuteszteket,azt hittem itt is két csík a pozitív,mint a terhesteszteknél.Viszont így ez alapján még egy kicsit erősödnie kell a második csíknak.
5/17 anonim válasza:
Rányomtam egyből a képre, és nem is néztem, hogy ovuteszt, rögtön megörültem nektek :D tiszta dilis vagyok :D bocsi...ilyet még nem láttam élőben, és valahogy egyértelműnek vettem, hogy ez terhességi teszt. :)
ez még nem teljesen pozitív... szerintem holnap.
6/17 A kérdező kommentje:
ezek két nappal ezelőtti tesztek majdnem mindegyik ilyen akkor most mi is van?nem ért senki az ovu teszthez?segitsetek
2012. szept. 7. 17:28
7/17 anonim válasza:
A 17:28-as linket (a két nappal ezelőtti tesztről) hibás, nem találja a képet.
8/17 anonim válasza:
Kezdjetek akciózni, naponta, vagy 2 naponta. És utánna párna a popó alá, és pár óráig pisilni se menj ki! Állítólag fél óra bőven elég, de szerintem így a tuti!Drukk!!!!!!!!!!!:)
10/17 anonim válasza:
Ezek pozitív ovu tesztek,ha megnézed itt se mindegyik egyforma erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!