Szerintetek ezek a tesztek tutira negatívak vagy az első halvány pozi és kezdjünk el nevet választani?
[link] Ez a teszt ma reggeli első pisivel készült, ma 3-4 napja késik ( a teszt Walentin, mindkettőnél)
[link] ez 1 napos késésnél készült.
Nekem pozitívnak tűnik, de szerintem várj még pár napot és azután csináld meg!
Sok sikert, remélem összejön a babó
igen, nem akarlak álomba ringatni, ez bármi lehet, de inkább pozitívnak látom én is...:-))
Azért a névválasztással még várnék..:-DDD
Jó egészséget!
Pár nap múlva nézek egy új tesztet, kivéve ha addig megjön, mert tegnap is meg ma is olyan érzésem van, mint mikor megvan és olyan feszítő, még éppen nem görcsölő érzés, és ugye a fehér folyás is jele mindkettőnek, eddig meg fájt a mellbimbóm, de rettentően, most már azis múlóban van, viszont kezd fájni az egész mellem, azmeg nálam mensi előtt tipikus.
Mellesleg azon a teszten amit először láttok, azon van egy hajszálvékony rózsaszín csík, ami csak reggelre jelent meg (egyébként olyan hajnal 3 körül csináltam a tesztet), kicsit olyan, mintha kimosódott volna.
főleg ha mondjuk éjfélkor feküdtél le, előtte voltál pisilni, és 3kor teszteltél lehet hígabb volt a pisi
előző voltam
értem, szerintem holnap vagy kedden tesztelj újra.
megint előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!