Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek a tesztek...

Szerintetek ezek a tesztek tutira negatívak vagy az első halvány pozi és kezdjünk el nevet választani?

Figyelt kérdés

[link] Ez a teszt ma reggeli első pisivel készült, ma 3-4 napja késik ( a teszt Walentin, mindkettőnél)

[link] ez 1 napos késésnél készült.

2012. szept. 2. 10:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Nekem pozitívnak tűnik, de szerintem várj még pár napot és azután csináld meg!

Sok sikert, remélem összejön a babó

2012. szept. 2. 10:12
 2/30 anonim ***** válasza:
Hát én nem látom rendesen. Azt a maszatos részt kell nézni? De nekem is volt olyan hogy nagyon halványan látszott viszont a fényképen egyáltalán nem.
2012. szept. 2. 10:15
 3/30 anonim ***** válasza:

igen, nem akarlak álomba ringatni, ez bármi lehet, de inkább pozitívnak látom én is...:-))

Azért a névválasztással még várnék..:-DDD

Jó egészséget!

2012. szept. 2. 10:15
 4/30 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem negatív mindkettő.
2012. szept. 2. 10:17
 5/30 A kérdező kommentje:

Pár nap múlva nézek egy új tesztet, kivéve ha addig megjön, mert tegnap is meg ma is olyan érzésem van, mint mikor megvan és olyan feszítő, még éppen nem görcsölő érzés, és ugye a fehér folyás is jele mindkettőnek, eddig meg fájt a mellbimbóm, de rettentően, most már azis múlóban van, viszont kezd fájni az egész mellem, azmeg nálam mensi előtt tipikus.

Mellesleg azon a teszten amit először láttok, azon van egy hajszálvékony rózsaszín csík, ami csak reggelre jelent meg (egyébként olyan hajnal 3 körül csináltam a tesztet), kicsit olyan, mintha kimosódott volna.

2012. szept. 2. 10:48
 6/30 anonim ***** válasza:
ha időn túl jelent meg a vonal akkor nem biztos, hogy pozi. csinálj másik fajta tesztet
2012. szept. 2. 11:03
 7/30 anonim ***** válasza:

főleg ha mondjuk éjfélkor feküdtél le, előtte voltál pisilni, és 3kor teszteltél lehet hígabb volt a pisi

előző voltam

2012. szept. 2. 11:05
 8/30 A kérdező kommentje:
olyan 10körül már aludtam, és direkt figyeltem, hogy előtte ne igyak. Egyébként csütörtökön ha minden igaz megyek nődokihoz, de már jó lenne tudni, hogy van-e valami vagy nincs
2012. szept. 2. 11:13
 9/30 anonim ***** válasza:

értem, szerintem holnap vagy kedden tesztelj újra.

megint előző voltam

2012. szept. 2. 11:16
 10/30 A kérdező kommentje:
:) a fél fizetésemet a gyógyszertárnak adományozom lassan, ahányszor már 2nap késésnél rohangáltam tesztekért:)
2012. szept. 2. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!