Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek a tesztek...

Szerintetek ezek a tesztek tutira negatívak vagy az első halvány pozi és kezdjünk el nevet választani?

Figyelt kérdés

[link] Ez a teszt ma reggeli első pisivel készült, ma 3-4 napja késik ( a teszt Walentin, mindkettőnél)

[link] ez 1 napos késésnél készült.

2012. szept. 2. 10:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
akkor várj a dokira. látni ő sem fog semmit, max elküld vérvételre
2012. szept. 2. 11:21
 12/30 anonim ***** válasza:

Én nem látok rajta semmit (egy csíkon kívül). Szerintem 3-4 napos késésnél látszódnia kellene rendesen.

Szerintem ne éld bele magad.

De persze szurkolok.

2012. szept. 2. 11:37
 13/30 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, egyébként nálunk MÉG nem baj, ha nincs baba, egyébként a méhszájam is hátrafelé hajló, uh elvileg nehéz lesz bebabásodni, de a lényeg hogy nem görcsölünk rá, sőt, még védekezünk is.

Dehát ki tud ellenállni egy babának?!

2012. szept. 2. 13:25
 14/30 anonim ***** válasza:
a Rossmannban van 300-400Ft-os is...:-)
2012. szept. 2. 16:35
 15/30 A kérdező kommentje:

ez a walentin is 300valamennyi volt, de holnap benézek mindenképp.

Egyébként új fejlemény van, olyan fáradt lettem a délutánra hogy létezni nem bírtam, meg ha ülök akkor görcsölget a hasam...ja és rettentő melegem van meg szomjas vagyok állandóan

2012. szept. 2. 17:17
 16/30 anonim ***** válasza:
én is negatívnak láttom :( hanyas érzékenységűek a tesztek?én is tesztelésnél járok :) tegnap teszteltem egy 25-sel totál negatívat 12. dpo-n,nem is vártam hogy pozí lesz,csak reménykedtem hátha :) holnap veszek 10-es tesztet,amúgy ma én is görcsölgetek plusz még a petefészkem is fáj, mikor tesztelsz még 1x?
2012. szept. 2. 17:43
 17/30 A kérdező kommentje:
10es erősségű,olvastam olyat, hogy volt,akinek mensi előtt 3-4 nappal mutatta a babát. Holnap veszek tesztet még, uh hnap után reggel már tesztelhetek is. De majd mondom mi az eredmény:)...HA kell mert persze addig meg is jöhet
2012. szept. 2. 17:49
 18/30 A kérdező kommentje:

Na vettem új teszteket, kapásból négyet. Gravi HCG a nevük, 20as erősségűek, de 6 napos késésnél már mutatni kéne annak is, elvileg délutáni pisiből is.

Most teszteltem egyet, negatív, reggel megnézek mégegyet.

2012. szept. 3. 18:20
 19/30 anonim ***** válasza:

Naaa megcsináltad?

Bízom benne, hogy jó hírrel érkezel:))

2012. szept. 4. 09:22
 20/30 anonim ***** válasza:
én is ma teszteltem,megint negatív :( ma kellenne megjönnie de sehol semmi,majd pénteken tesztelek én is újra,ha addig nem jön meg,drukkolok!
2012. szept. 4. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!