Szerintetek ezek a tesztek tutira negatívak vagy az első halvány pozi és kezdjünk el nevet választani?
[link] Ez a teszt ma reggeli első pisivel készült, ma 3-4 napja késik ( a teszt Walentin, mindkettőnél)
[link] ez 1 napos késésnél készült.
Én nem látok rajta semmit (egy csíkon kívül). Szerintem 3-4 napos késésnél látszódnia kellene rendesen.
Szerintem ne éld bele magad.
De persze szurkolok.
Aranyosak vagytok, egyébként nálunk MÉG nem baj, ha nincs baba, egyébként a méhszájam is hátrafelé hajló, uh elvileg nehéz lesz bebabásodni, de a lényeg hogy nem görcsölünk rá, sőt, még védekezünk is.
Dehát ki tud ellenállni egy babának?!
ez a walentin is 300valamennyi volt, de holnap benézek mindenképp.
Egyébként új fejlemény van, olyan fáradt lettem a délutánra hogy létezni nem bírtam, meg ha ülök akkor görcsölget a hasam...ja és rettentő melegem van meg szomjas vagyok állandóan
Na vettem új teszteket, kapásból négyet. Gravi HCG a nevük, 20as erősségűek, de 6 napos késésnél már mutatni kéne annak is, elvileg délutáni pisiből is.
Most teszteltem egyet, negatív, reggel megnézek mégegyet.
Naaa megcsináltad?
Bízom benne, hogy jó hírrel érkezel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!