Szerintetek ezek a tesztek tutira negatívak vagy az első halvány pozi és kezdjünk el nevet választani?
[link] Ez a teszt ma reggeli első pisivel készült, ma 3-4 napja késik ( a teszt Walentin, mindkettőnél)
[link] ez 1 napos késésnél készült.
A 6 napos késést már nagyon ki kellene mutatnia, szinte akármilyen tesztnek...
Nekem már 4 nappal előtte esti vizeletből, az egyik legolcsóbb( x-epil csík) megmutatta.
Ha még maradt teszted és nem jön meg holnap sem, akkor azt csináld meg holnap után, és ha akkor is negatív, akkor valószínű, hogy valamilyen más dolog van a háttérben( sok stressz, helyváltozás stb)
De azért még hátha....:)
Átbeszéltük a párommal tüzetesen ezt a dolgot, eredetileg amúgy csak évek múlva tervezünk gyereket, ha már biztos a közös vállalkozás stb, de ha most jön...
Egyébként ma felhívom a nőgyógyászt, elvileg csütörtökre lesz időpontom is. Ő fog látni valamit hüvelyi UH-val? Vagy valami más módszerrel?
Ha nem jönne meg csütörtökig, akkor a legjobb ha megnéz a doki, elvileg akkor már 8 napja fog késni, az azért nem kevés, bár nem tudom neked szokott-e ilyen előfordulni, mert nekem 1 napnál többet még soha nem késett.
Mikor volt az utolsó menstruációd első napja?
Ha hosszú egy ciklusod, mondjuk 29 napos és már 8 napja késik, akkor már 4 hetes+ vmennyi napos lehetsz, és akkor már akár petezsákot is láthat a doki, de megvastagodott nyálkahártyát mindenképp.
Én 4 hetes 5 naposan voltam először és már hasi ultrahanggal is látszott 10mm-es petezsák.
Átlag 30 +-1 naposak a ciklusaim, de a legrövidebb eddig 27, a leghosszabb pedig 42 napos volt,ezek egyszeri esetek.
Az előzőm első napja Júl.30-án volt, előtte meg júl.1-én, azaz 28 nap, meg is lepődtem, hogy átmegyek tankönyvi példába...
Úhhh, akkor ma már 5+1 napos vagy/lehetnél:)
Csütörtökön már láthatja a doki a petezsákot is, úgy, mint nálam...
Tudom, hogy írtad nem volt tervezve még a baba, ettől függetlenül úgy érzem örülnél neki, úgyhogy én drukkolok, ha már eddig nem jött meg, akkor még vagy 7 hónapig(+pár hétig) már ne is jöjjön meg:)
Na, hát lányok, ha valaki tud puncidoktorbácsi-nyelven, itt vannak a leleteim: Kolp:ép hám. OC levéve
Vv:R-nagy uters afv-ben, mobilis, környezete szabad.
TBS: uterus 75x35 m, endometrium 8-9mm.
Graviditas sem intrauterin, sem extrauterin nem látható. Mko. norm. ovarium, több kis folliculussal. Douglasban folyadék nincs.
Tehát baba nincs, 3 nap múlva megjön a rákszűrés lelet, most meg várunk a mensire. Ha következő hónapba se jön, akkor menni kell vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!