Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step terhességi teszt...

One step terhességi teszt reggeli vizeletből negativ, délelőttiből halvány pozitiv, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nekem-bár nem a One step-et használtam-de nem várt előtti napon délután pozitív volt,2 napra rá reggeli első vizeletből full negatív. Teljesen kétségbeestem,hiszen akkorra már jónéhány pozitív tesztet produkáltam,kiakadtam,hogy mit ártott egy néhány hetes embrió a világnak,hogy máris angyalka lett,de nem hagyott nyugodni a dolog és csináltam még egyet,az már lepisilős volt. Szinte rögtön 2 teljesen egyformán erős csík lett rajta. Azóta kiderült,hogy ketten vannak!:) Szerintem a reggeli első vizelet nem minden esetben mutat optimális eredményt,mert valószínűleg az még elég híg. Persze nem mindenkinél,de nálam és úgy tűnik Nálad is igen!:)

Hanyadik napon vagy? Szorítok,hogy pozitív maradjon,ha azt szeretnéd!

Üdv:

10+2 hetes,ikres kismami

2012. aug. 30. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Te vagy az én emberem! Esetleg fel tudnád tenni a One Step-ről egy képet ugy, hogy az egész látszik? Mert én meg ugy jártam,hogy 22én Romed reggel nagyon halvány. Másnap exepil negativ. 25-én másik exepil szintén halvány, de kicsit erősebb,mint a Romed.

Tegnap csináltam egy One Step lepisilőst, és az is halvány, pedig már virítania kellett volna sztem (bár elbénáztam picit, lehet az volt a baj), de fura, hogy a másik felén volt a pisifelszívó terület. Mármint nem azon a lapján a másik végén, ahol tesztablakok vannak, hanem meg kell fordítani, és ott van a másik végén a kupak alatt. A tied is ilyen?

EGyébként igaza lehet az 1-esnek, és nekem sem reggeliből kellett volna csinálni, lehet, hogy ez is baj. Pl . hányingerem sem reggel van, hanem kb. ilynekor kezdődik és egész nap kitart...(tudom, annak semmi köze a hcg-hez :D)

2012. aug. 30. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ponthogy a reggeli pisi nem hígabb...
2012. aug. 30. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Az első 1-2 hétben nekem is kora délután voltak rosszulléteim,amik kb 10 percig tartottak. De ez már el is múlt,szerencsére!

Lehet,hogy általában a reggeli pisi nem hígabb,de úgy tűnik nekem igen. És gondolom azért,mert éjszaka nagyon sokat iszom,többet,mint napközben. Vagy fogalmam sincs,hogy mi lehet az oka,de nekem is erősebbek voltak a 2.pisiből végzett tesztek.:D

2012. aug. 30. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajna képet nem tudok feltenni , mert már kidobtam.
2012. aug. 30. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha éjszaka sokat iszol, akkor lehet. Én alapból nagyon sokat iszom, napi 2 liter vizet biztos, ha éjszaka ki kell mennem pisilni, vagy csak felébredek és mondjuk át kell mennem a gyerekhez, biztos hogy útba ejtem a konyhát és megiszom egy nagy pohár vizet).

Próbáld meg, hogy pár órán keresztül nem iszol, vagy csak minimálisat, és utána való pisiből tesztelsz. Vagy várj még, ovuláció után 16-18 nappal már bármelyik pisiből erős pozitívat kapsz ha tényleg terhes vagy.

2012. aug. 30. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
#2 vagyok: 6-os most jól megbíztattál... de holnap kiderül remélem a dokinál...
2012. aug. 30. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:

#6-os: szerintem direkt teszik már a másik oldalra a felszívóablakot, mert ha ugyanazon van mint a tesztablak, akkor félő, hogy arra is megy a pisiből, és az nem jó a tesztnek.

Nekem egyébként a One Step SOSE (úgy emlékszem 6,5 hetesen csináltam az utolsót, szerettem volna egy szép erős tesztet a babalbumba) lett erős pozitív, mindig halvány volt (a gyerek közben 1,5 éves, szóval nem a terhességgel volt gond).

Szorítok!

2012. aug. 30. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Mármint 6-os voltam, és kettesnek szántam az előzőt. :))
2012. aug. 30. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok: 6-osnak:köszi, egyébként a bénázásom nekem is abban rejlik, hogy sikerület lepisilnem a T ablakot, és a kontroll csik onnan ázott fel, viszont pont ahol a T ablakban a terhességet jelölő csiknak kéne lenni, ott száraz maradt, de miután ment a pisi a jó helyre, akkor már nem tudom,hogy felszivta-e rendesen... Mindegy. holnap kiderül. Kérdezőtől bocsánat az offért.
2012. aug. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!