Amióta próbálkozunk teljesen megbolondult a ciklusom,23-25 napra rövidült és sokkal intenzívebb, élénkebb piros a vérzés. Ez mitől lehet?
14 éves korom óta teljesen szabályos, 28 napos ciklusaim voltak. Fél éve próbálkozunk a babával (akit már nagyon-nagyon várunk :)), most 27 éves vagyok. Fogamzásgátlót nem szedtem.
Kísérletezek az ovulációs mikroszkóppal ami a mensi első három napjára tiszta páfrány, aztán még a ciklus alatt össze-vissza.(pl. okt. 3.,4.,7.,13.,14.,22.,26.,27.,28.) Ezek a tiszta páfrányos napok. Ez így nem teljesen normális, ugye?
mikroszkop nem ér egy kalap szart sem!
de elég kevés ami azt ileti ez a 23 nap. inkább ovu tesztet használj
Érdekes dolgokat produkál a természet. A megrövidült ciklussal évente "nyersz" plusz egy ciklust, még több esély a teherbeesésre. A barátnőm ezt akkor tapasztalta, amikor összeköltözött a barátjával, pedig nem is terveztek babát....
Szenzációs dolgokra képes a szervezet.
Az ovu mikroszkópról annyit, hogy azért van akinek beválik. ( a hetedik hétben vagyok :-)Javaslom, hogy próbáld meg reggel használni, mielőtt eszel vagy iszol bármit is, és várj vagy fél órát, mielőtt megnézed. Ha délután nézegeted, lépten-nyomon pozitív eredményt fogsz látni, mert az ösztrogénszint napszakonként is változik a női szervezetben, délután általában magasabb szintet ér el.
Mellette mérd az ébredési hődet, néhány ciklus után ebből fogod látni, kb. melyik napon számíthatsz a peteérésre. És persze jó az LH teszt is, csak kicsit költséges "buli".
Sok sikert!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A mikroszkópot szigorúan reggel használom, hogy semmi ne zavarjon be a képbe.
De ki fogom próbálni a hőmérőzést és a tesztet is, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!