Az baj, ha a magánorvosom írt fel Clostilbegytet és
elmondta hogy szedjem és menjek vissza három hónap
múlva, ha nem jön össze a baba. Most akkor ellenőrzés
nélkül szedjem? Nem lesz ebből baj? Mi a véleményetek?
Valakivel volt már ilyen?
Closti mellett ultrahangellenorzes szukseges, hogy meg volt e a peteeresed. Nehogy cisztak alakuljanak ki. Ha hajlamos vagy erre, es nem reped meg a tuszo, akkor tuszorepeszto injekcio kell.
Igy nem ajanlott szedni a clostit, higy nem figyel kozben.
Szerintem keress masik dokit:/
25 hkm
2012. szept. 12. 11:12
2/41 A kérdező kommentje:
Sosem volt még cisztám.
Azt mondta,ha 3hónap múlva sem lesz baba,akkor menjek vissza és vizsgálatok lesznek.
Ez elég bátor doki, hogy így rádhagyja. Én is elmennék másikhoz.
2012. szept. 12. 11:52
4/41 A kérdező kommentje:
Akkor senkivel nem volt még ilyen?
Ezzel a gyógyszerrel nem hagyhat magadra! Még azt sem lehet tudni,hogy reagálsz rá, nehogy túlstimulálódj! Ez nem játék! tényleg keress másikat!
2012. szept. 12. 12:38
Szia!
Velem pár évvel ezelőtt 6 hónapig szedette egy orvos úgy, hogy közben egyszer sem ultrahangozott. Nem lett tőle cisztám, de babám se.
Két évvel később egy másik orvos úgy szedette velem, hogy ultrahanggal nézte van-e peteérés. Nem volt.
Tehát nekem semmi bajom nem lett tőle, de a mai eszemmel nem szedném ultrahangos ellenőrzés nélkül, mert így honnan fogod tudni, hogy volt-e peteérés.
A teákhoz nem tudok hozzászólni.
Sok sikert és minél előbbi terhességet kívánok neked.
2012. szept. 12. 12:44
te jó ég!ezt nehogy bevállald.én ismertem olyan lányt,akinek ugyanígy kellett szednie.közben kialakult egy cisztája és szétdurrant a petevezetője,majdnem meghalt.mindenképpen uh kell mellette.én nem mennék ehhez a dokioz többször.
2012. szept. 12. 13:15
8/41 A kérdező kommentje:
Ez a legutóbbi eset szörnyű...
És mennyi ideig szedte az a lány?
Akkor semmiképp ne szedjem?
Most már tényleg nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel.
Szia!nekem is felírta egy doki,nem magán hanem kórházi,de nem nézte uh-on.első hónapban semmi,a másodikban méhen kívüli terhesség rengeteg cisztával és egy életmentő műtét mivel szétrepedt a bal petevezetékem.A ciszátk a clostytól lettek a méhenkívülit nem lehet 100%-ra ráfogni.szóval ha a magándokid írta fel én lecserélném mivel rengeteg pénzt kifizetsz neki és mégis tojik a fejedre!!
2012. szept. 12. 13:39
Szia!Én magánorvoshoz mentem el miután több mint fél évig nem sikerült a baba.Tudom ez még nem sok idő de én nagyon szeretnék már.Vérvételekre küldött,meg a férjemet is andrológiai vizsgálatra.Vele minden rendben van. Kiderült nem volt peteérésem, így nekem is Clostilbegytet írt fel a magánorvosom.Először egy havi adagot.Ultrahanggal nem nézte a peteérésem, hanem vérvételre kellett mennem,ami kimutatta hogy volt peteérés abban a hónapban mikor szedtem( persze a baba nem jött össze). Utána vissza mentem hozzá és azt mondta nem csinál velem egyenlőre semmit,majd pár hónap múlva menjek vissza ha nem sikerül a baba, de azért felírt még 2 havi adag Clostilbegytet. De most se kell mennem se vérvételre, se ultrahangra.
2012. szept. 12. 13:47
Kapcsolódó kérdések: