Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet 10 napon peteérés? Ha...

Lehet 10 napon peteérés? Ha fogamzásgátlót szedek attól még van peteérés?

Figyelt kérdés
A 2.napon kezdtem el szedni.
2012. szept. 10. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet 10. napon peteérés.

Lehet peteérés fogamzásgátló mellett is, ha első levél, vagy ha pontatlanul szedted.

2012. szept. 10. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen első levél.Kéne mellé kiegészitő védekezés?
2012. szept. 10. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális esetben nincs mellette peteérés, mert pont az a funkciója, hogy azt megakadályozza. Első levélnél még előfordulhat, és ha úgy érzed, hogy van peteérésed, akkor igen, használj kiegészítő védekezést, mert úgy bizony teherbe eshetsz. De ha a következő levélnél is előfordulj, akkor menj el orvoshoz, mert akkor nem megfelelő neked ez a tabletta.
2012. szept. 10. 13:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Abból gondoltam,hogy fájt tegnap este a hasam,ma meg tojásfehérje nyákom volt.
2012. szept. 10. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor használjatok gumit mindenképp,legalább most amikor érzed a peteérést, és ha a kövi ciklusban is ilyen lesz, akkor menj vissza az orvoshoz.
2012. szept. 10. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az hogy mikor van peteérés attól is függ, hogy milyen hosszú a ciklusod. Nekem 25 napos átlagosan, így a 12 nap környékén van ovuláció (9-13) napig szerintem alkalmas lehet a megtermékenyülésre. Legalább is én remélem:-)
2012. szept. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!