A fogamzásgátlót szedő nők nem menstruálnak igazából, nincs is peteérés? (Czeizel Endre szerint) Akkor hogyan eshet teherbe valaki fogamzásgátló mellett?
Figyelt kérdés
Hallgassátok meg, 5 perces. [link]
És ha nem lenne benne az az ösztrogénszármazék hormon akkor nem lenne vérzés? Én nem értem...
2010. ápr. 1. 10:28
1/4 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem érted. Nem tanultál bioszt. Van ilyen.
2/4 anonim válasza:
Valami miatt(elfelejted bevenni, megy a hasad, nem tud felszívódni, antibiotikumot szedsz, ami kilövi a fogamzásgátlót)megváltoznak a hormonális viszonyok, nem elég a gátláshoz és máris egy ügyes petesejt már meg is érett.
3/4 anonim válasza:
a 2.-nak igaza van.
az első elmehet a retekbe. kíváncsi vagyok ő hogy magyarázta volna el, sztem sehogy...ezt nemigazán tanítják biológia órán h hogyan működik egy foggátló....de nembaaaaaaaaj, kedves első, te nagyon okos lehetsz:D:D
4/4 A kérdező kommentje:
Tanultam biológiát és ez valóban nem volt a tananyagban, bár már nem most volt, amikor én tanultam, gondolom azóta már benne van, mindenesetre a kérdésre nem válaszolt az első kérdező, szóval gondolom ő sem tudta. A többieknek köszönöm a választ, csak furcsa volt nekem. Azt hittem az a menstruáció "igazi"...
22L
2010. ápr. 2. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!