Van közetetek olyan anyuka akinek donorspermával lehetett csak babája, a férjének nem lehetett babája? Hogy tudtátok ezt feldolgozni? Mi a történetetek, leírjátok? Ugyanugy tudja az apuka szeretni? A család adta a donort vagy idegen?
Ebbe soha nem mennék bele,inkább örökbe fogadnék egy gyereket. Nem tudnám,hogy milyen tulajdonságokat,betegségeket örököl az apától. Felnőve még az is előfordulhat,hogy ismeretlenül a féltestvérébe szeret majd bele. Véletlenek elég sokszor vannak.
Legfeljebb akkor,ha a donor a családhoz tartozik,vagy nagyon jól ismerem.
Az én férjem tuti nem tudná ezt feldolgozni...ebbe még én sem mennék bele...
szóval ebben én nem tudok.segiteni
Addig mindenki nagyon könnyen mondja, hogy "én ezt biztos nem vállalnám", amíg nem kényszerül ebbe a helyzetbe!!!!!!
Amikor nincs más lehetőséged arra, hogy gyereked szülessen, akkor ezt is egy esélynek fogod fel/kell fel fogni,mert legalább a te véred lesz. TE SZÜLHETED MEG!!!!!!
A gyereket nem másnak szülöd, hanem elsősorban magadnak!
Egyébként az örökbefogadásnál miért is nincs kockázat?
Azt honnan lehet tudni,hogy kik a szülei, mit örököl stb!
Gondolom az utolsonak van gyereke... Igy konnyu...
Nekem nincs meg, eddig nem is akartam egyaltalan, el sem tudtam kepzelni... De mostanaban egyre surubben kapom magam sovargason...Ki tudja, hogy ha mar beleorulsz a hianyaba, milyen lepesekre szanod el magad!
Szerintem ne nezzetek erkolcsi szempontbol, hogy ki a "spermadonor". Szandekosan ezt a szot irtam, mert Anya es Apa Ti lesztek, Te es a ferjed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!