Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó lenne egy pár vélemény ....

Jó lenne egy pár vélemény . Segitenétek?

Figyelt kérdés
...Szeretném meg kérdezni ...Enyhe hányinger kimarat menstruáció ,hőhullámok ,vizeleti inger de viszont 2negativ terhességi teszt ... Szerintetek mi lehet ez ? Előre is köszönöm .
2012. aug. 31. 21:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Terhességre gyanakszom de viszont ez a 2terhességi teszt negativ ...Hát nem tudom ...
2012. aug. 31. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Annyira akarsz terhes lenni, hogy bebeszéled magadnak.

Egyszer én is így voltam, kimaradt, belelkesültem, feldobódtam, éreztem én mindenfélét, aztán kiderült, hogy elnéztem a naptárat. Simán még hányingerem is volt, meg mellfeszülés meg mindenféle.

Aztán mikor újraszámoltam és kiderült, hogy egy hetet tévedtem, egycsapásra elmúlt minden.

Pszicho.

2012. aug. 31. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még lehetsz terhes :) Barátnőm 3-3 alkalommal kapott negatív tesztet, és most 2 picúrja van, és csak akkor kapott + tesztet, mire a doki is megállapította a babát...
2012. aug. 31. 21:40
 4/8 A kérdező kommentje:
En nembeszelem bele a babat a fejem be ha lesz lesz ha nem akor asem baj ... nemvarom egyepkent csak sokan kerdezik tolem a csaladombol mert ojan furcsan viselkedem alitolag sokat eszem es amit irtam
2012. aug. 31. 21:45
 5/8 A kérdező kommentje:
erdekes de hogy minek nemutasa ki a teszt ...akor minek gyartsak?
2012. aug. 31. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Van akinél kimutatja, van akinél nem. Azért a többség esetében működik. Holtbiztos tesztet nem tudnak gyártani, főleg amelyik az ilyen nagyon korán kimutatná a terhességet.
2012. aug. 31. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Mensidnek mikor kellene lenni? én most igy jártam mint te, örültem, tesztem is volt 2 pozitiv, de aztán negák lettek, hányinger még volt, még nem jött meg, de a doki is azt mondta, hogy nem érez terhességet, még 1 hetem van nemvártig... Lehet egy késői (előző mensi előtti)pé-ből lett valami, de elhalt, vagy nemtom... De neke még simán lehet pozi a teszted.
2012. szept. 1. 12:20
 8/8 A kérdező kommentje:
aval tisztaba vagyok hogy valakinek kimutasa valakinek nem a baratnom 3 holnaposan tesztelt negativot de most mar vilagra hozot egy gyonyoru kis fiut ... en nemerzem magam terhesnek sot mindeg elenkezek mindenkivel mert aszt mongyak hogy az vagyok pedig nem ... hat csutortokon kiderul hogy nekem van igazam ... es sajnalom hogy vanak ojanok akiknek pozit mutat asztan negativot de a dokik megtugyak haatarozni hogy most mi volt ot a baj meg ecer elnezest a hejes irasert nem vagyok magyar koszonom a valaszokat mindenki nagyon aranyos :D
2012. szept. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!