Segitenetek? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom..Tegnap reggel enyhe rózsaszín "folyasom" volt..Biztos voltam benne hogy megjön..erre délutánra mar semmi.és azóta sem.helyette maradt a krémes fehér folyas.Mi lehetett ez?hasam nem gorcsol,a melleim majd leszakadnak,plusz néha rám tor az émelygés.Szerintetek??2012. jún. 23. 08:11
1/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes??? Csinálj egy tesztet feltétlenül. Majd írd meg hogy mi lett.
2/10 anonim válasza:
akkor várj vasárnapig,vagy még azutánig,utána csinálj tesztet.
Egyáltalán nem biztos,hogy ez terhesség.Ha meg azt mondanám,hogy igen,hazudnék és neked is nagy lenne a pofáraesés,ha valójában nem vagy terhes.
Türelem rózsát terem!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e odabent valaki,de ha nem jön meg kedden,vagy szerdán tesztelek!addig sem idegesitem magam a tegnap tortenteken:) Csak arra lettem volna kiváncsi,hogy volt e valakinek ilyen.Viszont azt is tudom,hogy nem vagyunk egyformák,és azt is hogy itt senki sem jós:) úgyhogy várok turelemmel,és nem agyalok:) köszi a válaszokat!!!
2012. jún. 23. 08:25
4/10 anonim válasza:
Írd meg légyszi hogy mi lett, nagyon szorítok hogy baba legyen.
5/10 anonim válasza:
Irigyellek:) Ügyes vagy, valóban ki kell várni a mensi utáni 1-2 napot! Reméljük akkor sem lesz semmi, csak a + teszt!!!!!!
NAgyon drukkolok, de azért azt megjegyzem, hogy a barátnőm is hasonlót produkált hasonló időben. A krémes folyása is megvolt, aztán ő a 33. napon tesztelt először +-at!:)))
6/10 A kérdező kommentje:
Jovoheten mindenképp írok..addig remelem nem lesz változás! Köszi hogy drukkoltok:)
2012. jún. 23. 10:41
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mivel meg mindig nem jött meg,ma reggel teszteltem!Eredmény:2 csík:))) el sem hiszem...köszi,hogy drukkoltatok!
2012. jún. 26. 07:39
8/10 anonim válasza:
Jajjjj hatalmas GRATULA! Első baba? Nagyon boldog babavárást kívánok!
9/10 A kérdező kommentje:
Első igen:) Köszönöm:) remelem azért semmi baj nem lesz... Kicsit bennem van a para..de csak elmúlik..
2012. jún. 26. 08:33
10/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj nyugi! Csak örülj a babónak és vigyázz magadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!