Segitenétek légyszi?
Figyelt kérdés
Szombaton kéne megjönnie a mensimnek.Hétfő ota barnázgatok(csak pisilésnél és törlésnél veszem észre),tisztaságin egy csepp barna se szokott lenni:S.Jobb petefészkemnél-méhemnél néha görcsöket érzek.Ez azt jelentené,hogy késői beágyazódás?Baba lenne a dologba?Járt már valaki ugy,hogy mensie barnázgatásból állt?2012. jún. 6. 15:46
1/12 anonim válasza:
Szerintem lehetséges! Főleg ha amugy nem szokott ilyen előfordulni.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez mensi lesz, de én a helyedben holnap csinálnék egy érzékeny tesztet.
3/12 A kérdező kommentje:
Azért furcsa,mert nem szoktam mensi elején barnázgatni hanem egyből,eléggé megszokott lenni,de nem is darabos semmi csak barnázgatás.Az nem baj ha jobb petefészkem felé néha olyan mintha kiakarnák csavarni? Nagyon örülnék neki ha baba lenne:)És ez nem jelent bajt akkor,hogy barnázgatok mensi helyett? Tesztelhetek is akkor?
2012. jún. 6. 15:56
4/12 anonim válasza:
Tesztelhetsz, mert ha baba van és barnázgatsz, akkor hormonpótlásra van szükséged.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem,holnap veszek is tesztet és tesztelek is.Reggeliből mutatnak még csak ki pozit igaz?
2012. jún. 6. 16:03
6/12 anonim válasza:
Én a facelle teszttel a nemvárt előtt 4 nappal délután pozitívat teszteltem. De a reggeli a legkoncentráltabb.
7/12 anonim válasza:
Ez még bármi lehet! És ha a tesztet megcsinálod, és negatív lesz, még azután is bármi lehet. Ha a beágyazódás miatt van a barnázás, akkor meg tuti negatív lesz. Szerintem nyugodtan várjál pár napot! Nekem egyszer volt, hogy barnázgattam menszi előtt pár nappal, persze én is megörültem, hogy ez tuti beágyazódás- még talán kis görcsöket is beleképzeltem, aztán után abbamaradt a barnázás, és kb. 2-3 nap múlva megjött, nem voltam terhes. Szerintem türelem, türelem, nekem amikor összejött a baba, semmit nem éreztem, csak azt vettem észre, hogy jé, nem is jött meg.
9/12 A kérdező kommentje:
Okkés,szerintem vasárnap vagy hétfőn tesztelek pár napot azért várok,hogy biztosat mutasson ki.
2012. jún. 8. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!