Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek egy picit?

Segitenétek egy picit?

Figyelt kérdés

Elsö gyermekem Fogamzásgátló melett maardt meg.

utánnaolvastam hogy régen aki nem tudott teherbe esni egy hónapig adtak neki fogamzásgátlót és a rá következö hónapba nagyobb sikerrel jártak gyermeknemzésnél.

Leht ez nálam is beválna?

Váro még egy hónapot és lehet veszek fogamzásdgátlót és szedem egy hónapig és kiderül

Gondolkoztatok már ezen el?

2012. ápr. 21. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább menj el dokihoz, aki megvizsgál. Ma már a fogamzásgátlók nem olyan durvák, mint régen voltak. nem tudom hatásos lenne-e.
2012. ápr. 21. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
konzultálj egy orvossal.
2012. ápr. 21. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Remélem hogy csak vicceltél! Bár gondolom hogy nem... Természetesen orvoshoz kell menni ha bizonyos ideig nem jön össze. Majd ő segít. Előtte pedig inkább kismamavitamint szedj, ne fogamzásgátlót! Bocs ha kemény voltam, de.. nem is ragozom.
2012. ápr. 21. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:

nem viccelek

régen tényleg volt ilyen hogy adtak egy hónapra való fogamzásgátlot és utánna könyebben teherbe estek a nök nem viccnek szántam

2012. ápr. 21. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg így volt régen. Az volt az oka, hogy akkor nem tudták korrektül felmérni a női nemi hormon eltéréseket, és amikor "feltuningolták" a nőt fog.gátlóval, ami ezt tartalmazott, utána összejött. MA azonban képesek egyetlen vérvétellel kideríteni, melyik hormon nem stimmel és nem ész nélkül nyomnak tele minden xarral. Menj el orvoshoz, és gondolkodj reálisan. Ha bajod van, nem az a megoldás, hogy lődözöl vakvilágba, hátha bejön! Ez már a 21.század!
2012. ápr. 21. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:

"utánnaolvastam hogy régen aki nem tudott teherbe esni egy hónapig adtak neki fogamzásgátlót"

Leírtad a kulcsszót: RÉGEN!

Ma már az a megoldás, hogy elmész az orvoshoz, aki kivizsgál, hogy mi lehet a probléma, és konkrétan azt megpróbálja orvosolni. Ez a fogamzásgátló dolog is van akinek bejött, van akinek nem. Attól függ, mi volt az eredeti probléma. Szóval kivizsgálásra menj, és ne szedj a vakvilágba fogamzásgátlót.

2012. ápr. 21. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj! En is szedtem foggátlót,decemberben abbahagytam,baba még sehol nincs! És azok a régi gyógyszerek igen magas hormon tartalmúak voltak,ma már nem igen lehet olyanokat kapni! És minek piszkálnád meg az összes hormonod,amikor lehet csak egyetlen egyel van baj? Mióta próbálkoztok a második babával?
2012. ápr. 21. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
A mostani fogamzásgátlók szedésének abbahagyása után is kell 3 hónapot várni aki babát szeretne,hogy a hormon kiürüljön a szervezetből.
2012. ápr. 21. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!