Segitenetek nekem?
Figyelt kérdés
szoval 54-ik napnal tartok es mivel mar csalodtam a tesztekben,nem csinaltam de viszont amiert ennzit kesett el mendtem a tegnap dokihoz es elmondtam neki hogy kesik mostmar sokat a menszim mert ilyen sokat meg nem kesett soha,es eyert csinal egz UH-at es ayt allapitotta meg hogz 4-5 hetes terhes vagyok,mert mar latszik a petezsak ami 1,5 cm es hogy 2 het mulva menjek vissza hozza.en ma megcsinaltam kivancsisagbol egy tesztet es negativ lett,most akkor mi van terhes vagyok vagy nem?leci irjatok mert nagyon el vagyok keseredve''2012. máj. 3. 12:12
1/6 mancyka7c válasza:
figyu, ha a doki mondta,h az vagy, sztem jobb ha neki hiszel, mert ezek a tesztek nincsenek olyan biztosak mint a doki. Szerintem!!!
2/6 A kérdező kommentje:
ezt furcsallom en is mert hat a semmire nem mondta volna hogy ott van,meg nekem is megmutatta es egz pici fekete kort lattam ami 1,5 cm
2012. máj. 3. 12:16
3/6 anonim válasza:
hát hogy őszinte legyek nem nagyon értem.mert ha a doki azt mondta hogy terhes vagy akkor miért lett negatív a teszt?! holnap reggel csinálj még egy tesztet.én szorítok neked hogy tényleg baba legyen! :)
4/6 anonim válasza:
Van akinek később mutatja csak ki a teszt a terhességet. Ha pedig látta a doki a petezsákot, akkor bizony itt baba van! :) 2 hét múlva valószínűleg már szívműködés is lesz! :)
5/6 anonim válasza:
Valószínű alacsony a hcg szinted, ezért nem mutatja ki a teszt.
6/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz a tesztel...,orvos mondta,hogy terhes vagy,akkor az vagy!Gratulálok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!