ma mar a 46-ik napnal tartok,es semmi jele a menszinek,a mult honapban is a 42-ik napra jott meg,de ott mar ereztem elotte 2 nappal hogy meg fog jonni,eddig 35 napos ciklusaim voltak,most mar meg nem tudom hogy mi lett velem hogy ilyen hosszuak a ciklusaim!DE ilyen hosszu ciklus mellet csak abban bizom,hogy kesoi peteeresem volt,mert az a bizonyos tojasfeherje folyas a ciklus 23-ik napjan jelent meg,ami a peteerest jelzi,es mi akkor pont eggyut is voltunk a ferjemmel.Szoval elofordulhat az kesoi peteeresem volt,es azert lett meg negativ a tesztem a tegnap,hozza tennem hogy nem elso pisibol lett csinalva,es tokre negativ lett! holnap ha szigoruan az elso pisibol tesztelek,akkor mar ki kellene mutatnia a terhesseget nem? es ha tegyuk fel az is negativ lessz,akkor mit csinaljak?amugy higyetek el nem beszelem be magamnak,de mar hanyingerem is van reggel! leci segitsetek
2012. ápr. 23. 11:34
1/10 anonim válasza:
igen, holnapra ki kéne mutatnia a tesztnek:)
kíváncsian várom hogy mi a helyzet veled:)
első baba?
2012. ápr. 23. 11:45
2/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem holnap még ne tesztelj tedd át a tesztet kb szerda csütörtökre akkor biztos eredményed lesz már szerintem! Ha akkor is negatív és még mindig nem jön meg fordulj orvoshoz,mert akár valami betegség is lehet a háttérben!
2012. ápr. 23. 11:45
3/10 anonim válasza:
Ha a 23. napon volt peteérésed akkor is már rég meg kellett volna jönnie!Ha normális a luteális fázisod akkor a 37. napon kellett volna megjönnie kb!Tehát ez így is úgy is sok!Ráadásul szerintem már a tegnapi teszt is simán kimutatta volna!Holnap reggel csinálj egy tesztet,ha nem jön meg továbbra sem!Menj el dokihoz mindenképp!
2012. ápr. 23. 11:47
4/10 anonim válasza:
Szia!
Az nem egészséges hogy előző hónapban is 42. napra jött meg a vérzésed.Én orvoshoz fordulnék minél előbb.Mert ha baba van azt is meg tudja mondani,vagy ha nem akkor orvosolni tudja ezt a hosszú ciklust.Ez általában pcos betegségre szokott utalni.Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem baba van a dologban, de ha mégis nyugodtan dörgöld az orrom alá:-)Szurkolok hogy ne legyen igazam,De az orvoshoz akkor is menj el!
5/10 anonim válasza:
Az átlagos ciklus 28 napos,de nem ritka a 21-35 nap sem.
Valószínű hormonális változás állhat a háttérben,ami nem biztos hogy baba,ha tegnap a mensid negatív volt.Nekem a mensi elmaradása utáni 3 napon,az esti vizeletben is kimutatta a két csíkot a teszt.
Én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz és elmondanám mindezt neki,hogy valamiért meghosszabbodott a ciklusod,vizsgáljon meg.Ha baba van a dologban,ő úgyis észreveszi.
6/10 anonim válasza:
Elnézést,nem a mensid volt negatív,hanem a teszted..
2012. ápr. 23. 11:49
7/10 A kérdező kommentje:
de olyan nem fordulhat elo hogy kesoi peteeresem volt,es hogy meg nem mutatja ki a teszt?masokat is hallotam hogy nagyon keson mutatta ki a teszt
2012. ápr. 23. 12:10
8/10 anonim válasza:
Első vagyok! Pontosan ezért írtam azt,hogy várj a következő tesztel szerda csütörtökig! Akkor ha babás vagy már kell legyen annyi hcg a szervezetedben,hogy kifogja mutatni a teszt!
2012. ápr. 23. 12:57
9/10 Szandy89 válasza:
Kikéne mutassa!!!
Nekem nem várt előtt 2 nappal reggeli első pisiből kimutatta!!! Én tesztelnék!!! ::)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!