Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eltörtem a hőmérőm! Most mit...

Eltörtem a hőmérőm! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hüvelyben mérek,ezért nyilván minden alkalommal kiviszem megmosni a hőmérőmet!Kicsúszott a kezemből,letört az eleje és a higany kifolyt belőle!

Nem lesz nagy probléma ha másikkal kezdek el mérni egy cikluson belül?

2012. ápr. 12. 06:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden hőmérőn ugyan ott van a skála. Miért lenne baj?
2012. ápr. 12. 06:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne!

off honnan volt még higanyosod?

2012. ápr. 12. 06:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom!

Több helyen is írják itt is hogy egy hőmérővel,egy helyen,egy időben!És ezért merült fel bennem a kérdés!

De reméltem hogy jól gondolom hogy nem probléma!:)

Köszönöm a válaszodat!

2012. ápr. 12. 06:59
 4/12 A kérdező kommentje:

Miért már nem árulnak?:)

Akkor ez igazi ereklye volt!...a fenébe :)

2012. ápr. 12. 07:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem gond ha másikkal mérsz. Amúgy meg én két hónapja vettem a vaterán higanyos hőmérőt, asszem olyan 1800Ft körül volt. :)

2012. ápr. 12. 07:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát akkor még sem olyan nagy ereklye ha még mindig lehet kapni!:)

Köszi a választ!

2012. ápr. 12. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont egy hónapja jártam így.

A gyogyszertárban csak másmilyet kaptam , az a hónapom értékelhetetlen lett, a másikhoz képest sokkal alacsonyabbat mért már azt hittem hogy nem volt pém...egyébként meg volt mert jó lett a progim a 21. nap

2012. ápr. 12. 07:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Másik higanyosat vettél?vagy másfajtát?

2012. ápr. 12. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát először is higanyosat nem lehet már kapni, csak analógot, vagyis olyat, amin ugyanúgy skála van, csak más hőre táguló folyadékkel van töltve. (Nekem is egy db. higanyos van, mint a szemem fényére próbálok vigyázni...)

Másodszor pedig vannak/lehetnek eltérések, akár egy tized foknyi is, úgyhogy nem mindegy melyikkel méred. Ha pont az ovuláció tájékán vagy a ciklusban, akkor ez okozhat némi galibát. Viszont mivel babát szeretnél, olyan nagy "hiba" nem csúszhat bele (én fogamzásgátlás céljából is hőmérőzöm, így abban az esetben lenne ez a nagyobb ciki)

Nekem a tanfolyamon úgy magyarázták, hogy két hőmérőt kell tárolni és összemérni a kettőt, pont erre az esetre, ha eltörne az egyik...

Viszont a higany erősen mérgező, így figyelj arra, hogy minden gömböcskét eltávolíts a lakásból, főleg abból a helységből, ahol alusztok, de mindenhonnan. Ha esetleg van már kisgyereked, akkor fokozottan kell erre ügyelni!

Amúgy meg vegyél egy másik analógot és folytasd a mérést ahol tartasz, és meglátjátok mi jön ki belőle, a jövő hónap meg megint tiszta lappal indul majd...

MInden jót!

2012. ápr. 12. 08:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a ponton leírást!

Hát remélem nem kell már második hónap!:)

A fürdőben törtem el!De hajnalok hajnalán feltakarítottam amennyit láttam,most meg majd felporszívózok hátha maradt a földön(de nem hiszem)!

Nincs még gyerek úgy hogy nem aggódom annyira!

Még egyszer köszönöm!

Szerintem amúgy még a szüleimnél van egy higanyos,majd elkérem azt!

Egyébként már meg volt az ovum szóval már csak azért mérem hogy fent marad-e a hőm!:)

2012. ápr. 12. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!