Eltörtem a hőmérőm! Most mit csináljak?
Hüvelyben mérek,ezért nyilván minden alkalommal kiviszem megmosni a hőmérőmet!Kicsúszott a kezemből,letört az eleje és a higany kifolyt belőle!
Nem lesz nagy probléma ha másikkal kezdek el mérni egy cikluson belül?
Miért lenne!
off honnan volt még higanyosod?
Hát nem tudom!
Több helyen is írják itt is hogy egy hőmérővel,egy helyen,egy időben!És ezért merült fel bennem a kérdés!
De reméltem hogy jól gondolom hogy nem probléma!:)
Köszönöm a válaszodat!
Miért már nem árulnak?:)
Akkor ez igazi ereklye volt!...a fenébe :)
Szia!
Szerintem nem gond ha másikkal mérsz. Amúgy meg én két hónapja vettem a vaterán higanyos hőmérőt, asszem olyan 1800Ft körül volt. :)
Hát akkor még sem olyan nagy ereklye ha még mindig lehet kapni!:)
Köszi a választ!
Szia!
Én pont egy hónapja jártam így.
A gyogyszertárban csak másmilyet kaptam , az a hónapom értékelhetetlen lett, a másikhoz képest sokkal alacsonyabbat mért már azt hittem hogy nem volt pém...egyébként meg volt mert jó lett a progim a 21. nap
Kedves Utolsó!
Másik higanyosat vettél?vagy másfajtát?
Hát először is higanyosat nem lehet már kapni, csak analógot, vagyis olyat, amin ugyanúgy skála van, csak más hőre táguló folyadékkel van töltve. (Nekem is egy db. higanyos van, mint a szemem fényére próbálok vigyázni...)
Másodszor pedig vannak/lehetnek eltérések, akár egy tized foknyi is, úgyhogy nem mindegy melyikkel méred. Ha pont az ovuláció tájékán vagy a ciklusban, akkor ez okozhat némi galibát. Viszont mivel babát szeretnél, olyan nagy "hiba" nem csúszhat bele (én fogamzásgátlás céljából is hőmérőzöm, így abban az esetben lenne ez a nagyobb ciki)
Nekem a tanfolyamon úgy magyarázták, hogy két hőmérőt kell tárolni és összemérni a kettőt, pont erre az esetre, ha eltörne az egyik...
Viszont a higany erősen mérgező, így figyelj arra, hogy minden gömböcskét eltávolíts a lakásból, főleg abból a helységből, ahol alusztok, de mindenhonnan. Ha esetleg van már kisgyereked, akkor fokozottan kell erre ügyelni!
Amúgy meg vegyél egy másik analógot és folytasd a mérést ahol tartasz, és meglátjátok mi jön ki belőle, a jövő hónap meg megint tiszta lappal indul majd...
MInden jót!
Köszönöm ezt a ponton leírást!
Hát remélem nem kell már második hónap!:)
A fürdőben törtem el!De hajnalok hajnalán feltakarítottam amennyit láttam,most meg majd felporszívózok hátha maradt a földön(de nem hiszem)!
Nincs még gyerek úgy hogy nem aggódom annyira!
Még egyszer köszönöm!
Szerintem amúgy még a szüleimnél van egy higanyos,majd elkérem azt!
Egyébként már meg volt az ovum szóval már csak azért mérem hogy fent marad-e a hőm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!