Hogy változna a hőm, ha a digitális hőmérővel nem csak csipogásig mérnék? Még magasabb lenne? Eltörtem a múlthóban a higanyost és 3 gyógyszertárban kerestem de nem lehet kapni, áll már nem is lesz forgalomba.
2009. okt. 7. 19:54
1/14 anonim válasza:
Csipogás után nem mér tovább. A higanyost meg kivonják a forgalomból, mert a higany mérgező, és bizony nincs jó hatással az emberre, ha eltörik.
2/14 anonim válasza:
Csipogás után még mérni kell, kb 5 percig.Az elején én is csak csipogásig mértem,de felvilágosítottak,és tényleg, ha tovább mérem megy feljebb.
3/14 anonim válasza:
Nekem a digitális 2-3 tizeddel alacsonyabbat mér.
4/14 A kérdező kommentje:
sZiazstok, mivel én így mértem ezt a hónapot már így is fejezem be, a lényeg hogy mindíg ugyanott ugyanúgy... így tudom mihez viszonyítani Nem?
Egyébként megpróbáltam , hoyg csipogásnál nem vettem ki kb 5 csipogás után a hagytam és vártam és 1-2 tizeddel feljebb is ment. Na mindegy , majd a következő hónapban.
köszönöm a válaszokat, de várok még hozzászólást.
2009. okt. 8. 07:18
5/14 anonim válasza:
Csipogás után még tényleg mérni kell pár percig, ez nekem a használati utasításában is le volt írva. Utána nekem mindig 1 tizedet megy feljebb.
6/14 anonim válasza:
Nekem még csipogás után 3-4 tizedet is ment fel.
7/14 A kérdező kommentje:
De az nem baj ha így mértem nem ?
2009. okt. 8. 10:32
8/14 anonim válasza:
Én mindíg csipogásig mérem.Ilyen a görbém: [link] Szerintem ha mindennap ugyanaddig méred (csipogásig), akkor nem lesz a görbéd másabb, mintha mindennap csipogás után 5percig mérnéd. Ezt én így gondolom,de lehet,hogy nem így van. Ez az én véleményem.
9/14 A kérdező kommentje:
egyetértek az utolsó válaszolóval. Én is ezen a véleményen vagyok. Látom megjött. Sajnálom ha babát szerettél volna. (bár 18-as karikát nem látok)
2009. okt. 8. 19:57
10/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Mi is szeretnénk majd babát ,de úgy gondoltam majd csak akkor írom be az együttlétet ha már élesben próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!