Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt a párommal, 8 éve próbálkozunk babával. 2 hónapja azt mondták neki, hogy csak herebiopsziával lehet megoldani, hogy legyen babánk, de annak az esélye, hogy sikerül így is 10% alatt van. Nagyon elkeseredett és ezért elhagyott. Azt mondta, hogy nem akar engem szenvedtetni tovább, meg hogy én jobbat érdemlek. Nagyon összevesztünk, aznap kellett volna megjönnie,de nem jött. már 12napja késett a mensim , azt hittem hogy az idegességtől és az elkeseredettségtől, így nem is foglalkoztam vele csak amikor elkezdett iszonyatos reggeli rosszulléteim lenni nem maradt meg bennem délig semmi.Félve, de elmentem a háziorvosomhoz, aki felküldött a nőgyógyászomhoz. A dokim szerint kb 6 hetes terhes vagyok. Szegény dokit lehülyéztem,de megmutatta az Uh-n. Képzelhetitek mit éreztem! Hogy mondjam meg neki? (Még mielőtt rosszra gondolnátok, rajta kívül soha nem voltam mással. Nekem ő az egyetlen!) Félek nem fogja elhinni! Próbálok nyugodtan, higgadtan gondolkozni, de nem tudom, hogy álljak elé, és mondjam meg neki, hogy az orvosok tévedtek!
2012. ápr. 16. 16:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Elé állsz és közlöd vele, hogy összejött a baba.

Ha nincs félnivalód, mi a kérdés???

Amúgy meg tényleg lehülyézted a dokit??????????

2012. ápr. 16. 16:40
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondták nektek, hogy egyáltalán nem lehet gyereketek, vagy csak nagyon kicsi az esélye?

Mert ha az utóbbi, akkor ott vagytok a kis százalékban!:)

Ennek örülnötök kellene. Ha szeretitek egymást és továbbra is együtt képzelitek el a jövőt, akkor örüljetek!

Azt, hogy elhagyott, szerintem nem azért tette, mert nem szeret, nem akar veled lenni, csak elkeseredett.

Menj el hozzá és mond el neki a hírt.

Szerintem ő lesz a legboldogabb férfi a világon, hogy ennyi év próbálkozás után végre apa lesz!:)

Amúgy gratulálok!:)

2012. ápr. 16. 16:43
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Először is szívből gratulálok! Mert bizony vannak csodák!!

A párodat is megértem valamelyest, bár szerintem a legfontosabb, hogy ez a baba újra összehozzon titeket! Hiszen éveken át kínlódtatok ezzel a hatalmas lelki teherrel. GOndolom elfáradt, és bár SENKI NEM HIBÁZTATHATÓ egy ilyen helyzetben, ő mégsem bírta el, és ezért magát hibáztatta.

MOndd el neki a jó hírt! Térjetek vissza az első szerelemhez, és kezdjétek el építeni újra a közös életet hármasban!

És adj neki időt, mert ezt biztosan "meg kell emészteni"!

Sok boldogságot!

2012. ápr. 16. 16:44
 4/39 A kérdező kommentje:
Tényleg megmondtam neki, hogy hülye, de utána elmondtam neki mindent, hogy miért mondtam neki, és bocsánatot is kértem. De elvoltam keseredve és kicsúszott a számon. Azt mondták, hogy természetes úton nincs esélyünk. Csak a herebiopsziával, de annak az esélye is 10% alatt volt. Én nagyon köszönöm a válaszaitokat. Már fel is hívtam, hogy beszélnünk kellene, úgyhogy 2óra múlva kiderül, hogy hogyan reagál a mi kis CSODÁNKRA. Remélem jól! Nagyon félek, de most már gondolnom kell a picire is. Próbálok nyugodt lenni! De nagyon nehéz!
2012. ápr. 16. 16:51
 5/39 anonim ***** válasza:

Mindenképp mond el neki, boldog lesz tőle!

Hajrá, és gratula!

2012. ápr. 16. 16:54
 6/39 anonim ***** válasza:
de miért és mitől félsz?
2012. ápr. 16. 16:55
 7/39 anonim ***** válasza:

IStenem ez annyira csodálatos!!!

A párod annak bizonyítékául hagyott el, hogy mennyire szeret, úgyhogy kérdés nem férhet hozzá, hogy egymás mellett a helyetek! Az aktus kb. egy hónapja lehetett, gondolom akkor még amúgyis együtt voltatok. De ha meg ő volt az egyetlen, meg 12 éve a párod, biztos ismer annyira, hogy nem fogod maga így ripsz-ropsz "felcsináltatni". Ez a ti szerelmetek gyümölcse! :D:D:D

Én ma mondtam meg a férjemnek, hogy jön a 3. babánk, a hasamra festettem, hogy 3. elé álltam és felhúztam a pólóm :P Ennyi. Hatásos volt. :D:D:D

Mindenképp írj, hogy mit szólt, annyira kíváncsi vagyok!

2012. ápr. 16. 16:57
 8/39 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy nem hiszi el! Meg attól, hogy azt hiszi, hogy csak kitalálom, hogy ne menjen el. Meg attól, hogy nem álmodok-e? Mert ez olyan mint egy álom. Nagyon félek, hogy felébredek!
2012. ápr. 16. 16:58
 9/39 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj egy gyors tesztet és mutasd meg neki.

Sok sikert!

És sok boldogságot!

2012. ápr. 16. 17:00
 10/39 anonim ***** válasza:

jaj, ngyon szurkolok, írd meg maajd, mi volt:)

tényleg vannak csodák:)

2012. ápr. 16. 17:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!