Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt a párommal, 8 éve próbálkozunk babával. 2 hónapja azt mondták neki, hogy csak herebiopsziával lehet megoldani, hogy legyen babánk, de annak az esélye, hogy sikerül így is 10% alatt van. Nagyon elkeseredett és ezért elhagyott. Azt mondta, hogy nem akar engem szenvedtetni tovább, meg hogy én jobbat érdemlek. Nagyon összevesztünk, aznap kellett volna megjönnie,de nem jött. már 12napja késett a mensim , azt hittem hogy az idegességtől és az elkeseredettségtől, így nem is foglalkoztam vele csak amikor elkezdett iszonyatos reggeli rosszulléteim lenni nem maradt meg bennem délig semmi.Félve, de elmentem a háziorvosomhoz, aki felküldött a nőgyógyászomhoz. A dokim szerint kb 6 hetes terhes vagyok. Szegény dokit lehülyéztem,de megmutatta az Uh-n. Képzelhetitek mit éreztem! Hogy mondjam meg neki? (Még mielőtt rosszra gondolnátok, rajta kívül soha nem voltam mással. Nekem ő az egyetlen!) Félek nem fogja elhinni! Próbálok nyugodtan, higgadtan gondolkozni, de nem tudom, hogy álljak elé, és mondjam meg neki, hogy az orvosok tévedtek!
2012. ápr. 16. 16:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Nagyon sok boldogsagot nektek,nagyon vigyazzatok arra a pici csodara!es mindenkepp ird meg h mi tortent!!!
2012. ápr. 16. 18:56
 22/39 anonim ***** válasza:

jaj Istenem,de jó!Vannak még csodák!Teljesen feldobtad az estémet!

Remélem a párod is nagyon fog örülni ennyi év után.

Jó babavárást kívánok neked!!

2012. ápr. 16. 19:09
 23/39 anonim ***** válasza:
Gratula!Írd meg mi volt.Remélem kibékültök.
2012. ápr. 16. 21:46
 24/39 anonim ***** válasza:
szerintem már javában békülnek ;-)
2012. ápr. 16. 21:57
 25/39 anonim ***** válasza:
Biztosan kibékültök! Nagyon szorítok!
2012. ápr. 16. 23:26
 26/39 anonim ***** válasza:
Na, örült neki ugye? meg elhitte?
2012. ápr. 17. 08:25
 27/39 anonim ***** válasza:

Ez szuper! Gratulálok! :)

Egyébként nem ti vagytok az elsők és nem is az utolsók, akiket az orvosok leírtak, és mégis összejött!

Megérdemeltétek a CSODÁTOKAT ;)

2012. ápr. 17. 09:11
 28/39 anonim ***** válasza:
?
2012. ápr. 17. 09:22
 29/39 sumergo ***** válasza:
Nos?
2012. ápr. 17. 09:29
 30/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem húzom az idegeiteket! Sikerült kibékülni! Annyira boldog vagyok! Haza jött az este és elmondtam neki, hogy mi történt megmutattam neki a leletet meg az uh-s képet. 10 percig meg sem szólalt csak nézett rám meg a papírokra. Életem leghosszabb 10 perce volt. Egyszer csak megkérdezte, hogy ez most tényleg igaz, és mondtam neki, hogy igen. Erre elkezdett sírni meg nevetni egyszerre (kicsit megijedtem). Erre nagyon erősen átölelt és elkezdte mondogatni, hogy bocsássak meg. Képzelhetitek, hogy nem kellett sokáig kérlelni. Annyira boldog vagyok! Ja meg sem fordult a fejében, hogy esetleg mástól lenne a pici. Nagyon sokáig beszélgettünk, kb fél 3-ig. Utána elaludtunk. reggel arra ébredtem, hogy hozott nekem reggelit, meg a kedvenc teámat. Most be ment a munkahelyére és szabadságot vesz ki erre a hétre, hogy együtt tudjunk lenni. HÁRMASBAN! El sem tudom hinni! Higgyetek ti is a csodákban, mert ezek szerint léteznek. Még egyszer köszönöm a biztató szavaitokat, nagyon sokat segítettek. Kívánom mindenkinek, hogy veletek is megtörténjen a csoda!
2012. ápr. 17. 09:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!