Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt a párommal, 8 éve próbálkozunk babával. 2 hónapja azt mondták neki, hogy csak herebiopsziával lehet megoldani, hogy legyen babánk, de annak az esélye, hogy sikerül így is 10% alatt van. Nagyon elkeseredett és ezért elhagyott. Azt mondta, hogy nem akar engem szenvedtetni tovább, meg hogy én jobbat érdemlek. Nagyon összevesztünk, aznap kellett volna megjönnie,de nem jött. már 12napja késett a mensim , azt hittem hogy az idegességtől és az elkeseredettségtől, így nem is foglalkoztam vele csak amikor elkezdett iszonyatos reggeli rosszulléteim lenni nem maradt meg bennem délig semmi.Félve, de elmentem a háziorvosomhoz, aki felküldött a nőgyógyászomhoz. A dokim szerint kb 6 hetes terhes vagyok. Szegény dokit lehülyéztem,de megmutatta az Uh-n. Képzelhetitek mit éreztem! Hogy mondjam meg neki? (Még mielőtt rosszra gondolnátok, rajta kívül soha nem voltam mással. Nekem ő az egyetlen!) Félek nem fogja elhinni! Próbálok nyugodtan, higgadtan gondolkozni, de nem tudom, hogy álljak elé, és mondjam meg neki, hogy az orvosok tévedtek!
2012. ápr. 16. 16:38
1 2 3 4
 11/39 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Először is hatalmas gratula!

Remélem, kaptál UH képet, az elég bizonyíték lehet, hogy nem álmodtad. :-)

Ha nem, akkor a következő UH-ra vidd magaddal a párodat. :-)

2012. ápr. 16. 17:04
 12/39 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Nem kell teszt mert itt a mai orvosi lelet, meg az Uh-s kép is. Habár szegény papír már átázott a könnyeimtől.
2012. ápr. 16. 17:05
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg majd hogyan reagált!
2012. ápr. 16. 17:16
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
HA nem hiszi el, h az övé, akkor lehet csináltatni DNS tesztet, ajánld fel, ha hitetlenkedik.
2012. ápr. 16. 17:23
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szurkolok!!!
2012. ápr. 16. 17:35
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz. Ha hitetlenkedik, akkor mondd meg neki, hogy akár DNS tesztre is elmehettek, hisz nincs félnivalód:)
2012. ápr. 16. 17:44
 17/39 anonim válasza:
100%

Hihetetlen, csodálatos! Gratulálok!

Ess túl mielőbb a beszélgetésen, nincs mitől félned, különben is, a baba fogantatásakor még együtt voltatok, a terhességed pedig tény. Ha esetleg kicsit hitetlen, ne bántódj meg, valószínűleg bebeszélte már magának, hogy ő meddő, és először el sem tudja majd hinni, hogy mégsem!!!

Nagyon vigyázzatok a kicsire, sok boldogságot!

2012. ápr. 16. 18:02
 18/39 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!

Először biztosan hitetlenkedni fog, de biztosítsd a szerelmedről és ha még mindig nem akarja elhinni, mondd meg neki, hogy készen állsz a DNS tesztre is!

Egy ondósejt kell, nem több!!!!!!

25hkm

2012. ápr. 16. 18:37
 19/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2012. ápr. 16. 18:47
 20/39 anonim ***** válasza:

Szia!!!

A szerelmetek gyümölcse a baba!!!!! Neked tiszta a lelkiismereted,akkor nincs mitől félned,állj elé és mond meg Neki!! 12éve vagytok együtt akkor ismer Téged,és tudja hogy milyen vagy!!!

Az a baba jönni akar hozzátok,ne idegeskedj mert megérzi!!!

Nagyon drukkolok,hogy minden rendbe jöjjön,és Ti legyetek a legboldogabbak!!!

Kriszta

2012. ápr. 16. 18:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!