Segitenétek számolni?
Babát szeretnénk és már annyi féle képpen számolom a peteérést, és annyi féle kalkulátort kipróbáltam. Szerintetek eddig jókor "történt meg a dolog"?
35 napos ciklusaim vannak, a mostani ciklusom július 15-én kezdődött (akkor jött meg). A kalkulátorok szerint peteérés 30-átol augusztus 4-ig, aug 1-től 4-ig, melyik hogyan számolja. Eddig szeretkeztünk július 20-án, 23-án, 25-én, 31-én. Most akkor ma ne? Vagy mi a jobb?
Köszönöm.
Szia, szerintem 2.a a tuti nap. Szóval szerintem holnap, de ahogy jólesik. Aztmondják nem jó minden nap, de ahogy érzitek. Valóban én is ugy számolom, hogy 1-4-5 ig van a legalkalmasabb időszak, persze ez egyénenként változhat.
Ha más megfigyeléseket is alkalmazol,(pl nyák állapota, vagy hőmérsékelt,esetleg ovu tesz) akkor bizton meg tudod állapítani mikor érdemes.
A lényeg hogy szeressétek egymást főleg mostanában;) sok sikert.
K
:) nem gond. álltalában hajnalban van a tüszőrepedés:)
mivel 2-3 napig simán elélnek a katonák(ha minden körülmény adott) igy a 2-3 naponta való próbálkozás pont belefér:)
Akcióra fel :)
1#
Egyébként nem tudom milyen kalkulátorokat használtál, hogy ilyen rosszul adta meg a dolgokat. Én most beírtam az adataid, és pontosan az jött ki, amit én így fejben számoltam.
Kicsit fogékony, esély lányra:2012.08.02.
Közepesen fogékony, esély fiúra:2012.08.03.
Nagyon fogékony, esély fiúra:2012.08.04.
Ovuláció:2012.08.05.
Első terhességi teszt:2012.08.15.
Következő menstruációs ciklus:2012.08.19.
Ezt használtam amúgy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!