Akik netröl rendelitek az ovu tesztet, segitenétek?
Figyelt kérdés
Most akarok elöször rendelni.Honnan érdemes megrendelnem?Találtam egy olyan oldalt hogy fertinet.hu,onnan szokott esetleg valaki rendelni,tapasztalat???A válaszokat elöre is köszönöm.2012. aug. 2. 10:53
1/7 anonim válasza:
[link] bátran ajánlom figyelmedbe!!!!
2/7 anonim válasza:
Vatera. Van sok. különböző kiszerelésben
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én is az utolsót ajánlom Én is tőle rendelek,korrekt és pontos!
5/7 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok,nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat és a segítséget!
2012. aug. 2. 11:10
6/7 anonim válasza:
Én is szeretnék rendelni.Csak annyi kérdésem lenne hozzátok, hogy a csomagoláson vagy bárhol feltüntetik e hogy mi van benne. Mivel még anyósoméknál lakunk nem szeretném hogy tudják h mit rendelek, ezért kérdezem.
7/7 anonim válasza:
nem irják rá mi van benne én is fastest ajánlom Zolit nagyon gyors pontos van mikor még ki se fizetem és it van már:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!