Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen bevállaljam vagy ne?

19 évesen bevállaljam vagy ne?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, még itthon lakom, de megvan a lehetőségünk a párommal, hogy pár hónap alatt megteremtsük azt a környezetet amire szüksége van egy babának.

Nektek mi a véleményetek, megtartsam, vagy ne? Mert úgy gondolom, hogy ha elvetetném, később megbánnám, viszont ha már ott egy baba, ép eszű ember nem bánja meg, hogy megszülte, nem?

2009. júl. 25. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is 19 évesen szültem,de nem bánom.Szerintem tartsátok meg.
2009. júl. 26. 07:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Nos,hogy döntesz,elárulod?
2009. júl. 26. 09:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Tegnap föltettem magunknak a kérdést, hogy mi lenne az az ok, indok, amiért azt mondanánk, hogy legyen abortusz, és nem találtunk semmit, nincs semmi amiért elmennék elvetetni, úgyhogy úgy néz ki, hogy megtartjuk a babát! Érdekes lesz az elkövetkezendő néhány hónap, mert tényleg durva tempóban el kell kezdenünk dolgozni, lakást nézni, stb., a családnak nem tudom még hogy vezessem elő a dolgot, de majd kialakul!

Köszönöm szépen a kommenteket, kicsit azért félek, hogy ki mit fog szólni hogy 19 évesen terhes vagyok, de remélem minden rendben lesz!

Köszi mégegyszer a hozzászólásokat!

2009. júl. 26. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok,hidd el,jól döntöttetek!Kívánok minden jót!
2009. júl. 26. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok, jó döntés volt! Sok sikert és nagyon sok boldogságot kívánok!
2009. júl. 26. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!