19 évesen bevállaljam vagy ne?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még itthon lakom, de megvan a lehetőségünk a párommal, hogy pár hónap alatt megteremtsük azt a környezetet amire szüksége van egy babának.
Nektek mi a véleményetek, megtartsam, vagy ne? Mert úgy gondolom, hogy ha elvetetném, később megbánnám, viszont ha már ott egy baba, ép eszű ember nem bánja meg, hogy megszülte, nem?
2009. júl. 25. 22:09
1/15 anonim válasza:
Tartsd meg!20 évesen volt nekem is abortuszom,a barátom nem vigyázott.Sajnos elvetettem,mert csak 9 hónapja jártunk.Azóta a férjem,de majdnem 6 évre rá született meg a kicsink,pedig az ab után 2 évvel már nagyon akartuk.4 évig mindenen keresztülmentünk,végül spontán lett,de 4 év az 4 év!Jól gondold meg,főleg ha a körülmények is megvannak hozzá!Sok sikert!
2/15 anonim válasza:
Szerintem is tartsd meg! Ha vagytok olyan körülmények közt , biztos anyagi hátérrel akkor simán. Biztosan jó anyuka leszel , én tuti megtartanám a helyedben.:)
3/15 anonim válasza:
Ezt a döntést talán nem ránk kéne bízni...
Tedd föl MAGATOKNAK a kérdést: TI szeretnétek-e? Ha igen a válasz, akkor hajrá!! Én szurkolok!
A párod mit szól hozzá?
4/15 anonim válasza:
Szerintem is tartsd meg. Már felnőtt vagy, biztos megbánnád ha elvetetnéd. Ez majd akkor jusson eszedbe amikor szültél és először odaadják neked! Azt a pillanatot nem lehet semmihez sem hasonlítani..
5/15 anonim válasza:
Ha már útban van és minden adott hozzá,hogy ne szenvedjetek hiányt semmiben akkor szerintem is tartsd meg.Vannak előnyei és hátrányai is annak ha valaki ennyire fiatalon szül.
Boldog babavárást.
6/15 anonim válasza:
Annyit mondok,én is 19évesen szültem :) 1etlen egy percig nem bántam meg!!!!!
7/15 anonim válasza:
Szia! Az abortusz tényleg egy iszonyatosan durva dolog, nekem sosem volt hála istennek, reményeim szerint soha nem is lesz. Nézd, én úgy gondolom abból, amit írtál, hogy titkon örülsz is ennek a babának. Ha úgy gondolod tartsd meg :) Abortuszt csak annak szoktam javasolni, aki olyan anyagi, lelki körülmények között van, hogy nem tudná a gyermeknek megadni azt, amire szüksége van, talán igazán szeretni sem tudná, de az örökbeadás sem menne. Szóval boldog babavárást és szerencsés anyukort kívánok neked :):)
8/15 anonim válasza:
Azt gondold meg, mi okod lehet arra, hogy ne tartsd meg! Ha Te is akarod, a párod is akarja, meg is tudnátok oldani...akkor mi a baj?
9/15 anonim válasza:
Szerintem tartsd meg. Biztos nem fogod megbánni. Ha biztos párkapcsolatban élsz akkor meg főleg. Jó babavárást. :)
10/15 anonim válasza:
szia, én 21 évesen szültem, nem terveztük a babucit, de nekünk is szerencsére adottak voltak a lehetőségek, hogy megtartsuk. ha el tudod képzelni az életed a pároddal, meg az új jövevénnyel , akkor tartsátok meg. azt azért mérlegeljétek, hogy akkor miről kell lemondanotok, főleg neked... buli, .... én nem bántam meg. :) de ez nagy felelősség. rajtatok áll. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!