Vetélés után vagyok,38 évesen bevállaljam még a babát?
Ezt neked kell tudnod !
Nekem nem volt egyszerű terhességem ,de most 4 hónapos a babám és úgy érzem ezt mégegyszer meg kell élni !
Most terhes vagy, vagy próbálkozni szeretnél?
Tanácsot nem adhatok, nem tudom, mire vagy képes egy gyerekért. Ha én 38 éves lennék és nem lenne még gyerekem, biztos bevállalnám.
Szerintem ezt neked kell eldönteni.
Én csak azt tudom mondani, hogy a "38" csak egy szám!!!
Van aki öregebb, mint a kora, van aki jóval fiatalabb...
Én 37 leszek márc-ban és még nincs gyerekem, mert...
(Már rajta vagyunk amúgy)
Azért is "csúszott" el így ennyire, (sok minden egyében kívül), mert fiatal vagyok,lendületben,, ezer dolgot csínálok stb stb.
Én még ma is úgy nézek ki, mint a huszonévesek.
Lélekben is annyi vagyok kb :) (csakhát ugye a tapasztalat)
Szal nem agyaltam azon soha,hogy úúúúúúúristen már hány éves vagyok stb.
Most végeztem el a 2.egyetemet, férjhez mentem, lett lakás stb.stb. és mostmár jöhet a gyerek:))
De az biztos eszembe sem jut, akárhány éves vagyok is, hogy ne legyen gyerekem.
Szóval te hogy érzed?
Óh az jó, ha van már gyermeked!!! De egy kicsi is elférne ott, én úgy érzem :))
Mi áprilisban vesztettük el első babánkat, szintén nem fejlődött :( Valamikor az őszön tudtunk először kettesben beszélgetni róla...
Meglepődtem, hogy a férjem is még ennyire gondol rá, még mindig, azt hittem, már rég túl tette magát rajta. De nem... Sírtunk...
Azóta könnyebb már... Csakhát nem akaródzik jönni az a babóka :(( De talán most :))
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!