Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet lelkileg "könnyen...

Babáraváró kérdése:

Hogyan lehet lelkileg "könnyen" feldolgozni ha nem sikerül áldott állapotba kerülnöm?

Figyelt kérdés
2 éve volt egy természetes úton létrejövő terhességem. Az sajnos spontán vetéléssel végződött 9 hetesen. Azóta folyamatosan próbálkozunk hónapról hónapra eredmény nélkül. A férjemmel kezdtük a kivizsgálásokat, vele minden rendben van. Én is elmentem a meddőségi szakrendelésre, ahol az első hónapban megállapították, hogy nincs tüszőrepedésem. Kaptam is Clostilbegytet, félidőben Ovitrellt majd 2 hétig Utrogestant. Persze eredmény megint semmi. Egyre nehezebben tudom egyedül feldolgozni a sikertelenséget. Ezért van szükségem pozitív példákra, vagy a ti történetetekre hogy hogyan próbáljátok átvészelni azt a napot amikor megint megjön.
2012. aug. 24. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen.

Ha elfogadsz egy tanácsot, magánorvoshoz menj. TB-s rendelésen 2-3hónap az előjegyzési idő, és tíz perc alatt lezavarnak, plusz azt mondják az értékedre hogy az jó, normál tartományba esik. (de mihez képest normál? a normálhoz képest, nem azokhoz képest akik babát szeretnének).

Ezt a kérdést-összefogást még én tettem fel anno, sajna nagyon kevesen válaszoltak, de hátha tudok segíteni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Általában a legtöbb magánrendelésre vinni kell friss TSH-t (háziorvostól kérsz beutalót vérvételre, mondod hogy endokrin magárendelésre mész), de van ahol megcsinálják, érdeklődj utánna.

De minezek mellett rendelkezzél a következő problémákkal, hogy tuti legyen neked az a gyógyszer, mert ez hoz helyre, és ha ezek után sem írják fel neked másik orvoshoz kell menni:

Fáradtság, kimerültség, hajhullás, körömrepedezés, kedvtelenség, depi, hízékonyság (ha nem eszel akkor is ducisodsz), reggel dagadt szemek, libidó csökkenés, ami fontos:sokszor heves dobogás érzés a torkodban, vagy mellkasszorítás.

Drukkolok neked!!!!!! Nagyon!!! És kérlek írd majd meg priviben a fejleményeket!!

2012. aug. 24. 15:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Pont van egy debreceni orvos is a kommentek között! Persze írok majd! Nagyon aranyos vagy hogy így a válladon viseled mások problémáit is!
2012. aug. 24. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:

:):)

Ott segítek ahol tudok, mert nem akarom hogy más is éveket és egy rakás pénzt, vizsgálatot pocsékoljon el feleslegesen, mikor csak egy tetves vérvételre, egy jó orvosra lenne szükség, meg figyelemre, amit a legtöbb babázni vágyó nem kap meg az orvosától. Legyintenek, azt mondják semmi baj, és telnek az évek.....és mindez egy orvos miatt.

Tudom mit éltek át, hiszen én nem csak azt éltem hogy miért nincs, hanem hogy miért ment el már megint, miért veszítettem már el megint egy kisbabát? Förtelmes rossz érzés mensi előtt a gyomorideg, hogy szíved szerint már vennéd is a tesztet, de még hátra van négy nap.. De akkor is, háhta....megveszed és nem látsz rajta csíkot....de mégis....egy halvány csík.....de közben az csak egy árnyékvonal, amit csíknak látsz, és elkezdesz reménykedni.....aztán megjön a mensi.....és megint megjön....és csődnek érzed magad, az egész mindenséget, képtelenre egy olyan dologra ami másnak elsőre sikerül, és olyanokat mondanak neked hogy óóó fiatal vagy még, majd lesz babád ne aggódj, stb......de tenni érte csak te tudsz, és tűzzel vassal addig hadakozni a gondviseléssel, amig meg nem ajándékoz téged egy kisbabával.

Arra kérlek ne hagy magad, ha egy pillanatra is úgy érzed nem jó a doki, akkor menj máshova. Azt se hagyd hogy fogamzásgátlóval akarjanak "rendbetenni" mert ez is kezd már hagyománnyá válni, hogy nőgyógyászok ezzel kezelik a babára vágyó nőket. Nonszensz.........

Na lényeg a lényeg, kívánok neked minden jót!!!!

2012. aug. 24. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve próbálkoztunk addig minden hónap kész agyaláson és csalódáson mentem át. Azt már nem is foglalkoztam vele és mikor ebben a hónapban késett 2hetet akkor is azt gondoltam hogy biztos megjön. De egyik napról a másikra megundorodtam a kávétól ez már gyanút keltett és csináltam tesztet ami pozitív lett. 22.én voltam dokinál és megállapította hogy 7hetes 3napos voltam aznap.
2012. aug. 24. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:
lett azóta baba?
2020. nov. 23. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!