igen foglalkozik vele, ha itthon van le se teszi ha nem muszáj mást csinálnia :) imádja fürdetni, ringatni, etetni a cumisüvegből :) csak még azt nem bírja kivárni hogy vihesse homokozni, mert sajnos arra még nagyon pici :)
2012. aug. 16. 11:59
12/22 A kérdező kommentje:
Hat ez nagyon jo! Orulok nektek.
Az en parom most 22, en 19, es mar mondogatja, hogy na mikor lesz baba mert o ugy kivanja, szeretne, a csaladbeli gyerekekkel is nagyon elvan, orokke jatszik veluk, stb. csakhat z a helyzet, hogy en meg szeretnek varni vele.
a szivem most szeretne, de az eszem par ev mulva, es az eszem fog gyozni, mert nem dolgoztam meg es azert 1 ev kellene a tamogatashoz...
2012. aug. 16. 12:05
13/22 anonim válasza:
25 éves az már nem is annyira fiatal,már ahhoz,hogy Apa legyen.Az én párom is ilyen gyerek/családcentrikus,19 voltam,amikor megismerkedtünk,22,amikor már olyan SMS-eket írt,hogy szeretne tőlem gyereket.Végül 26 évesen lettünk szülők,azaz 16 napja:)Én nem terveztem,ő igen,de természetesen én is nagyon boldog vagyok:D
2012. aug. 16. 12:06
14/22 A kérdező kommentje:
Gratulalok Nektek:)
Valahogy kell huzzam meg egy kicsit:)Mondjuk mar csak 2 es fel ev van mire 25 lesz:)de addig is lesz vmi
2012. aug. 16. 12:14
15/22 anonim válasza:
Én 30 évesen sem éreztem magam készen a gyermekvállalásra, de tavaly megjöttek az apai érzések! a feleségem 39 hetes :).
örülök hogy nem kapkodtam el!
32 /f
2012. aug. 16. 12:34
16/22 anonim válasza:
Van olyan aki alkalmas rá 25 évesen van aki meg 35 évesen se...nem kor függő szerintem...ha a saját életemet nézem, mondjuk még nem találkoztam korábban se mostanában se olyan pasival aki 22(!) 24 -25 évesen érett lett volna erre a hatalmas felelősségre (nem a kötetlen eljátszogatást gondolom hanem az egész életre való felelősség vállalást stb.) de ez nem jelenti azt hogy nincs ilyen.
Az én férjem 27 évesen lett apa először, 29 másodszor. De néha azt érzem, nem lett volna baj ha kicsit később vágunk bele, akkor se lettünk volna még lekésve semmiről.
2012. aug. 16. 12:47
17/22 anonim válasza:
apukám 22-23 éves volt az első gyereknél, most a párom 37 lesz első babánál és már nagyon akar, pedig régen nem szerette a gyerekeket.
2012. aug. 16. 13:47
18/22 anonim válasza:
a párom 24 én 23 vagyok és 8 hetes kismama! ez személyiségtől függ! külön élünk már rég, saját házunk van nem hitelből, nem anyuék pénzéből, nem szorulunk senkire, pedig mindketten minimálbért keresünk (ráadásul én már köv hónaptól munkanélküli leszek a babó miatt). ha úgy érzed, hogy kész vagy, akkor mindent bele! én mindig azon a véleményen voltam, hogy ha a Tökéletes anyagi körülményekre várunk, akkor sosem lesz babánk. ketten jól kijöttünk a pénzünkből, akkor egy baba is biztos elfér és tervezzük a 2 tesót is mihamarabb! sok sikert! jah és mindenképp legyen köztetek megegyezés!
2012. aug. 16. 13:57
19/22 anonim válasza:
Én 21, párom 23, most kezdtünk el próbálkozni a babával :) Ő nagyon családcentrikus, imádja a gyerekeket, és alig várja, hogy apuka legyen! Örülök, hogy sikerült kifognom egy ilyen férfit, mert sajnos nincs túl sok ilyen felfogású manapság :)
2012. aug. 16. 14:10
20/22 anonim válasza:
Nem korai. Párom 26 volt mikro elkezdtünk próbálkozni csak sajna sokat kellett várni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!