Van olyan, aki fiatalon szült (főleg tervezetten)? Nem
bántátok meg? Nincs bennetek az az érzés, hogy ráért
volna még?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 18:30
1/5 anonim válasza:
Fiatalon fogok szülni (21), de nincs rá indokom, hogy miért bánnám meg :) Bulizni rég nem vágyom, háttér megvan, és a próbálkozás előtt már hónapokkal azon kattogott az agyam, hogy "babát akarok!". Szerencsére a párom osztotta véleményem. Mindig is fiatal anyuka akartam lenni.
2012. jún. 6. 20:42
2/5 anonim válasza:
Remélem 22 éves koromra már a babámat a kezembe tartom mi még csak most vagyunk a próbálkozós fázisba (5 hónap)és nagyon szeretnék már kisbabát. Elég jó munkahelyünk van van egy lakásunk ,kocsink már csak ez hiányzik az életünkből.
A megbánás talán akkor fordulna elő ha nem tudnám hogy a párom az igazi nagyon szeretem és ő is engem, illetve akkor ha nem tudnám hogy mindent biztosítani tudok neki mert nem szeretném hogy anyukám nevelje fel vagy az állam.
Én komolyan átgondoltam előtte hogy megtudok-e mindent adni neki illetve a párom mennyire lesz jó apa és biztosan ő az akitől szeretnék és akinek szülni fogok.
Én amúgy is családcentrikus vagyok és mindig előrébb helyeztem mint a bulikat igaz nem tagadom régebben én is rengeteget jártam.
Mennyi idős vagy?
2012. jún. 6. 20:50
3/5 A kérdező kommentje:
22 vagyok, és már én is kibuliztam magam úgymond 17-18 éves koromban.
2012. jún. 6. 21:46
4/5 anonim válasza:
én pár hét mulva leszek 22 :) jövö7en fogom abbahagyni a gyogyszert...remélem minél elöbb sikerül és 23éves koromra már a kezembe tarthatom a babámat:)
2012. jún. 9. 20:29
5/5 anonim válasza:
Nem bántam meg. Mi a párommal a mai napig nem sűrűn mondjuk 4-6havonta eljárunk bulizni (a bébi 2éves korától),de sok családos emberkével szoktunk találkozni :) Nem hiszem, hogy emiatt rossz anya lennék. De nálunk a meghitt pillanatok egy vacsora, mozi mindig a listán van (havonta). Nem érzem, hogy bármiről lemaradtam volna. A velem egy korúak (21 vagyok) nem járnak nyaralni vagy ha mennek szülők fizetik. Mi 1x megyünk hármasba 1x külön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!