Feszít a hasam és ilyen izom láz szerű érzés van a méhemnél lehet hogy terhes vagyok?
Barátommal nem szoktunk védekezni de mielőtt elélvez ki veszi.. de lehet hogy terhes vagyok??
16 éves vagyok
Persze hogy lehetséges. Az előváladékot így is beléd engedi, az i tartalmaz életképes spermiumokat.
Menstruációd mikor esedékes?
És elárulnátok, hogy mi a kénköves istennyiláért NEM VÉDEKEZTEK?! Az agyam eldobom az ilyen lányoktól, esküszöm... Ha nem védekeztek, lehettek terhesek! Akkor is, ha menstruáció alatt csináljátok, akkor is, ha nem ovuláció alatt vagytok együtt, akkor is, ha nem megy el bennetek a barátotok, lehettek terhesek! Aztán mehettek abortuszra, ami - mint hallom - nagyon fájdalmas, aztán lehet, hogy később nem lehet gyereketek!
Könyörgöm, lányok: mi a fenéért nem húzattok a barátotokkal gumit?! Ha valaki akar titeket, gumival is akar. Én mindjárt férjhez megyek, 6 éve vagyok együtt a párommal, és gumival védekezünk.
Agyf@szt kapok tőletek, komolyan mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!