Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondtátok meg a férfina...

Hogyan mondtátok meg a férfinak, hogy apuka lesz belőle?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek írjátok le, hogy hogyan mondtátok el a Párotoknak/Férjeteknek hogy megfogant a kisbaba?

A másik kérdésem, hogy mikor mondtátok el Neki? Együtt csináltátok a tesztet? Esetleg a kanapéról felállva mondtad Neki, hogy csinálsz egy tesztet, és ahogy pozitív lett elmondtad? Vagy beszélgetés nélkül egyik reggel csak úgy csináltál egy tesztet és napokig gondolkodtál, hogy hogyan mond el? Milyen volt a leendő apuka reakciója?

Meséljétek el kérlek, hogy hogyan történt.

Köszönöm

2012. aug. 8. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos még nem tudtam ilyen jó híreket közölni a párommal, de én már elterveztem hogyan fogom csinálni! :)

Ha tesztelek pozitívat még semmiképpen nem szólok neki, először elmegyek nődokihoz, hogy megnézessem magam, hogy valóban babás vagyok-e és minden rendben van-e. Ha a válasz igen, megyek a boltba, megveszem a legkisebb és legaranyosabb kiscipőt, szépen becsomagolom, mellé teszem a pozitív tesztet, és odaadom a páromnak "Szerelmem jeléül" :)

2012. aug. 8. 19:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk ez úgy zajlott, hogy reggel felébredtem és azt éreztem, hogy terhes vagyok és tesztet kell csinálnom. Ezt elmondtam páromnak, hogy veszek egy tesztet és másnap reggel megcsinálom. Mivel még ő is itthon volt ezért együtt csináltuk meg és miután egyértelművé vált a teszt kijöttem a wc-ről és sírva mutattam meg neki. :)

De én addig nem mertem bele élni magam amíg a nőgyógyászom meg nem erősítette.

2012. aug. 8. 19:22
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az első válaszolónak: olyan jót mosolyogtam azon, amit írtál, sajnos még én sem tudom közölni a hírt, de remélem, hogy hamarosan végre majd közölhetem, de ezzel annyira jó ötletet adtál. De hogyan kerülök majd el, hogy a rosszullétek és a terhességgel járó tüneteket ne vegye észre?

Második válaszoló: Biztosan meghitt pillanat lehetett.

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 8. 19:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Még sajnos nálunk sincs meg a jóhír bár igaz holnapra nemvárom!!! Én ezt választottam: Drágám! Azt szeretném közölni hogy 9 hónap múlva csökkenni fog az 1 főre jutó keresetünk!!
2012. aug. 8. 19:46
 5/17 A kérdező kommentje:
:-)))
2012. aug. 8. 19:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt csináltuk meg egy szombat délután. Párom kicsit ideges volt de végül megnyugodott.

8 hetes lányunk van

2012. aug. 8. 19:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a párom tudta nélkül csináltam tesztet.Amikor a nőgyógyászom is megerősítette,hogy kisbabám lesz,vettem egy kis cipőt,és azt adtam oda neki.:)) Mondanom sem kell,nagyon örült neki.Sajnos azóta elvetéltem.:( De talán most ismét adhatok egy újabb kis cipőt!;)

2012. aug. 8. 20:40
 8/17 A kérdező kommentje:

5.nek: Hogy megy a 8 hetes kisbabával?

6.-nak: Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön ismét a baba. Tesztelsz mostanában vagy, még csak a próbálkozós szakaszban vagytok?

2012. aug. 8. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát megmondom öszintén hogy nehezen. Valahogy nem nekem találták ki az éjszakázást de papa (apósom) besegit ö is cipeli kb éjfélig hogy elaludjon. Az nagyon ritka hogy éjfél elött elaludjon,volt olyan is hajnal 2ig kellett vele sétálgatni. Hajnalba egyszer kell fel azt alszik tovább mellettem. Néha-néha mellettünk alszik (mikor nem nagyon akar elaludni) azt kicsit "ütögetem" a seggét hogy elaludjon.

Boldog babavárást és sok sikert akinek még nem sikerült.

Utolsó sajnálom hogy elvetéltél !

Én vagyok a 8 hetes kislánykás

2012. aug. 9. 05:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál 8 hetes anyuka, kitartást és milliónyinál is több boldog órát a babókával!
2012. aug. 9. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!