Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy babát vártok?
Mondjuk nálunk lombik volt, de nem tudta mikor tesztelek. Vérvételt csináltattam dec. 6-án, magas lett a hcg, a Mikulás csomagba betettem egy kis levélkét, amit az ikrek írtak apukájuknak:). Akkor csak reméltem az ikreket, utána 2 héttel be is bizonyosodott.
28 h km
Egyszeruen kôzôltem vele, hogy úgy érzem most ôsszejôtt a baba. De akkor még csak annyi volt, hogy a nemvárt napján túl voltunk, és nem jôtt meg. Szoval nem teszteltem meg semmi, csak olyan érzésem volt, hogy már nem egyedul vagyok.
8 hetes km
Az első véletlen baba volt (most már 3 éves nagyfiú) akkor annyit tudtam mondani, hogy Jézusom és az orra elé tettem a tesztet...
A másodikat terveztük, lefényképeztem a tesztet és elküldtem neki sms-ben (épp dolgozott) gratulálok apuka címmel... :)
Nekem úgy volt,hogy megcsináltam a tesztet,délelőtt.A párom éppen akkor szabadságon volt,de amikor én a tesztet csináltam pont elment bevásárolni.Miután pozitív lett felhívtam az orvosomat,kaptunk időpontot hozzá.Amikor a párom hazajött mondtam,hogy november 7-re ne tervezzen programot.Csodálkozott,hiszen addig még volt 2 hét.Kérdezi:miért?Mondom:mert,ekkor látjuk meg először a kicsi babánkat!A nyakamba borult mindketten sírtunk.Szüleimnek csak annyit mondtunk,ha minden igaz 7,5 hónap múlva bővül a családunk.Ők is nagyon meghatódtak.Most már hamarosan megszületik a kicsi lány.
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!