Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondtátok meg a férfina...

Hogyan mondtátok meg a férfinak, hogy apuka lesz belőle?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek írjátok le, hogy hogyan mondtátok el a Párotoknak/Férjeteknek hogy megfogant a kisbaba?

A másik kérdésem, hogy mikor mondtátok el Neki? Együtt csináltátok a tesztet? Esetleg a kanapéról felállva mondtad Neki, hogy csinálsz egy tesztet, és ahogy pozitív lett elmondtad? Vagy beszélgetés nélkül egyik reggel csak úgy csináltál egy tesztet és napokig gondolkodtál, hogy hogyan mond el? Milyen volt a leendő apuka reakciója?

Meséljétek el kérlek, hogy hogyan történt.

Köszönöm

2012. aug. 8. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a második válaszoló. Ha nem durvák a terhes tüneteid akkor most még foghatod az időjárásra. Én csak nagyon álmos voltam de mivel márciusban lettem terhes így a tavaszi fáradságra simán fogattam volna. Te meg az időjárásra, hogy milyen szeszélyes. Ha egyszer kétszer hánysz akkor még mindig mondhatod azt, hogy valami nem esett jó amit megettél. :)

Ha kellenek tippek akkor szólj eü-ként ragyogó fedő sztorikat tudnék neked kitalálni. :) Bár őszinte leszek veled azért ezeket szerintem a férfiak is észreveszik és sejthetnek valamit.

2012. aug. 9. 08:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Én akkor teszteltem mikor férjem dolgozott, és mire hazajött a laptopja háttérképe a 3 pozi teszt volt. Elöször le se esett neki, nem vette észre, de mikor meglátta mi is az, volt nagy meglepődés :)
2012. aug. 9. 08:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még én sem közölhettem ilyen jó hírt, de már évek óta tudom, hogy fogom tálalni!:) Szóval azt találtam ki, hogy ha pozitív lesz a tesztem, akkor a hasamra rajzolok egy fejecskét és odaírom, hogy "Szia apa! Úton vagyok!", aztán azt mondom neki, hogy valamit elrejtettem magamon és keresse meg, aztán, ha megtalálja a rajzot, akkor odaadom neki a pozitív tesztet.:) A kis cipőt én édesanyámnak akarom majd adni, mert ő is nagyon szeretne unokát, úgyhogy biztosan meghatja majd!:)
2012. aug. 9. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt teszteltem jó pár nappal. Együtt vettük meg a tesztet, a férjem a wc ajtó előtt várt, és mérte az időt. Utána együtt néztük, hogy vajon mi lesz. Igaz, hogy baromi halvány volt, de azért látszódott a 2. csík is. Örült természetesen a jó hírnek. Eljött velem az első orvosi vizsgálatra, ahol megerősítette a doki, hogy bizony kisbabát várunk! Látni kellett volna az örömöt az arcán, és hát egy kissé párás lett a szeme. :) Azóta már megszületett a lányunk, egy igazi kis kópé.
2012. aug. 9. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:

elsővel ugy volt,hogy megcsináltam munkába menet elött hajnalban,majd felébresztettem apát,és mondtam neki,hogy 2 csíkos.akkor tudott a tesztről,mert elötte nap együtt vettük meg.

most megint terhes vagyok,de nem tudja.én 1 hete tudom hogy terhes vagyok,majd 1.5 hét múlva megyek dokihoz,akkor leszek 8 hetes terhes.rá pár napra lesz a férjem születésnapja,és kap tőlem egy kisruhát,vagy kiscipőt,meg az uh képet :) eddig nagyon jól megy a titkolózás,remélem még kibírom 2 hétig :)))

2012. aug. 9. 14:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon élvezetes olvasni a dolgokat, amiket írtok. Utolsó válaszoló:

Nem vagy rosszul? Nem hánysz? Hogy nem veszi észre, hogy terhes vagy? Semmi jele?

2012. aug. 9. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
szerencsére semmi tünetem nincs a derékfájáson és az enyhe görcsölgetésen kívül(remélem ennél több már nem is lesz).mikor meg rákérdezett hogy volt e már mensi,akkor rávágtam gyorsan hogy az már el is múlott,igy még nem is sejtheti,hogy késik,vagy valami :)))
2012. aug. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!