Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy ha az apuka dohányz...

Igaz, hogy ha az apuka dohányzik sokkal kisebb az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Vannak következményei, tapasztalt már ez ügyben valaki valamit?
2012. ápr. 23. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az így nem igaz, hogy sokkal kisebb az esélye. A dohányzás hatására csökkenhet a hímivarsejtek száma, de nem feltétlenül rontja az esélyeket a terhességre. A párom dohányzik már sok éve, mégis megszakítással estem teherbe...
2012. ápr. 23. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Férjem erős dohányos. Gyereket akartunk, Őt is kivizsgálták és nála minden rendben volt. Közte a sperma vizsgálat is. Nálam voltak a gondok. Rengeteg gyógyszer után két terhesség sikerült. Majd amikor nem számítottunk rá 12 év múlva, teherbe estem. Pedig még több cigit szív, mint régen.
2012. ápr. 23. 16:47
 3/8 KicsiSzív 2 ***** válasza:
A páromnak lassúak voltak a spermái,persze dohányzott.Mondták neki hagyja abba..Lombik lett a vége.De ez változó,van aki erős dohányos és elsőre összejön és van olyan is hogy soha nem cigizett és mégsem.
2012. ápr. 23. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Párom már megismerkedésünkkor is dohányzott.

Az első, második hónapban, a második megszakítással a harmadik hónapban fogant.

2012. ápr. 23. 18:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Ez megnyugtatott engem most :) Köszi!
2012. ápr. 23. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

személyes tapasztalat: nálunk nemcsak apuka, hanem anyuka is dohányzott :) elmúltunk 30-ak, és egyetlen védekezés nélküli alkalom elég volt a babához :)

de én is olvastam, hogy a bagó csökkenti a termékenységet

2012. ápr. 23. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam is úgy történt,mint az első válaszolónál. Férjem több éve dohányzik és megszakítás mellett lettem várandós.

Drukkolok,hogy Nálatok is mihamarabb sikerüljön a baba!

2012. ápr. 23. 23:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazából nincs tervben még a baba. Megszakítással vagyunk együtt, de ha besikeredik, nem bánjuk. Viszont párom nem akarja lerakni a cigit, és ettől féltem, hogy akkor talán esélye sincs a babának.

De megnyugtattatok, hogy igenis van esély!! Köszönöm mindannyitoknak a hozzászólást!

2012. ápr. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!