Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy kevesebb az esélye...

Igaz, hogy kevesebb az esélye a teherbeesésnek ha naponta szexelünk?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz, mert mi mindig így vagyunk együtt, van hogy egy nap többször is és már lassan 2 és fél éve nem sikerül a baba...
2012. ápr. 6. 17:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor most kevesebbszer csináljátok ?
2012. ápr. 6. 18:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert a férjem állandóan szeretkezni akar, úgyhogy továbbra is az van, mint eddig. Én nem akarok számolgatni meg erőszakoskodni, hogy tartsunk szünetet. Pedig lehet, hogy ez a baj...
2012. ápr. 6. 18:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nektek is ez kellene ha szeretnétek nagyon gyereket
2012. ápr. 6. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak a férjem még ennyi áldozatra sem képes...úgyhogy rábízom magamat a nagy szerencsére...
2012. ápr. 6. 18:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Akar ő egyáltalán gyereket , ha nem bir àldozatot hozni ?
2012. ápr. 6. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ő semmivel nincs tisztában, nem igazán érett férfi, pedig 29 éves.

Akarja is meg nem is én úgy gondolom.

De igazából ő semmiről nem szeret beszélni se, mert azt hiszi, hogy ő ettől igazi férfi. Szóval...

2012. ápr. 6. 18:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Jaa, amúgy tudod mi a leghelyesebb válasz az egészre?

Neki fontosabb az, hogy állandóan szeretkezzünk, mintsem hogy sikerüljön végre egy kisbaba...

Ez tényleg így van.

Azért nem hoz áldozatot, mert számára többet jelent az, hogy neki "jó" legyen, mint az hogy szülessen egy gyermekünk.

2012. ápr. 6. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Biztosan ilyen embertől akarsz gyereket? Elgondolkodnék. Nem férfi, hanem még gyerek, ha egy napig sem bírja ki szex nélkül a családjáért. Mi lesz a várandósság alatt? ...

Bocsi az offért.

Igen, azt mondják, hogy a hímivarsejtek éréséhez egy-egy napot érdemes kihagyni, jobb lesz az "állomány":)

2012. ápr. 6. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi minden nap együtt voltunk, hála Istennek szinte azonnal sikerült.

35 hetes km

2012. ápr. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!