Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy kevesebb az esélye...

Igaz, hogy kevesebb az esélye a teherbeesésnek ha naponta szexelünk?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi is minden nap együtt voltunk, volt, hogy napi többször is, és második próbálkozós hónapban sikerült a bébi. Szóval szerintem nem feltétlenül igaz, hogy 2-3 naponta a legjobb összebújni, vagy legalábbis nem mindenkinél van így.
2012. ápr. 7. 07:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Teherbeesés szempontjából a 2 naponta az ideális, mert igy van idejuk a himivarsejteknek megérniuk. Mindennapos sperma "gyatrább" minőség szempontjából.

((Amúgy meg... Mi sem férfiasabb annál, mint teherbe ejteni a nődet. Akár szó nélkul, ha úgy jobban megy :D))

2012. ápr. 10. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia,nekem a dokim azt mondta,hogy peteérés elött 3-4 napig felejtsük el a szexet,aztán mindent bele!!!Ha meg esetleg rendszertelen a ciklusod akkor szerintem is az a legjobb ha 2 naponta vagytok együtt.
2012. ápr. 10. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki 2,5 fél év alatt nem esett teherbe napi szex mellett, az forduljon orvoshoz, de nagyon sürgősen. Ezt konkrétan meddőségnek hívják. Felesleges tovább várni, ha babát akarnak.
2012. ápr. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!