Igaz, hogy kevesebb az esélye a teherbeesésnek ha naponta szexelünk?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:53
11/14 anonim válasza:
Mi is minden nap együtt voltunk, volt, hogy napi többször is, és második próbálkozós hónapban sikerült a bébi. Szóval szerintem nem feltétlenül igaz, hogy 2-3 naponta a legjobb összebújni, vagy legalábbis nem mindenkinél van így.
12/14 anonim válasza:
Teherbeesés szempontjából a 2 naponta az ideális, mert igy van idejuk a himivarsejteknek megérniuk. Mindennapos sperma "gyatrább" minőség szempontjából.
((Amúgy meg... Mi sem férfiasabb annál, mint teherbe ejteni a nődet. Akár szó nélkul, ha úgy jobban megy :D))
13/14 anonim válasza:
Szia,nekem a dokim azt mondta,hogy peteérés elött 3-4 napig felejtsük el a szexet,aztán mindent bele!!!Ha meg esetleg rendszertelen a ciklusod akkor szerintem is az a legjobb ha 2 naponta vagytok együtt.
14/14 anonim válasza:
Aki 2,5 fél év alatt nem esett teherbe napi szex mellett, az forduljon orvoshoz, de nagyon sürgősen. Ezt konkrétan meddőségnek hívják. Felesleges tovább várni, ha babát akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!