Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok olyan görbét láttam már,...

Sok olyan görbét láttam már, ahol az ovu előtt és utána is 2 naponta együtt volt a pár, több hónapja, mégsem lesz baba, ez miért van?

Figyelt kérdés
együttlét, ovu, baba, görbe, teherbeesés
2012. márc. 31. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont tegnap olvastam, hogy a megtermékenyített petesejt 15-20%-a marad meg.
2012. márc. 31. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a férfi katonáival vannak gondok, akkor a gyakori együttlét kifejezetten nem kedvez a babaprojektnek.
2012. márc. 31. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet. Pl. valami gond van a nőnél mondjuk a hormonokkal, ami miatt nincs ovuláció, vagy pedig a progeszteron termelés nem megfelelő, és nem tud beágyazódni, ill. megmaradni a baba. Vagy a férfi spermiumai nem a legjobbak.

Vagy ha mindenkét féllel rendbe van minden, akkor is csak kb. 30% az esély a teherbeesésre egy hónapban, mivel sok megtermékenyített petesejt el sem jut a beágyazódik, mert nem egészséges.

2012. márc. 31. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, és nem minden nőnek életképes 12-24 órát a petesejtje sem.

Van, akinek csak 6-18 óra. Ha éppen 6, akkor azt nehéz elcsípni. És ha ez pl. összepárosul a fáradt katonákkal, akkor nehéz elcsípni...

No meg az ovut sem biztos hogy jól be tudja lőni mindenki, és igazából 100%-ig a görbe sem mutatja meg, meg a teszt sem, csak kb. Ez a sok bizonytalansági tényező összeadódhat.

És lehet gond a megtapadással is, tehát lehet, hogy megtermékenyül, de sosem marad meg, és ez nem is derül ki.

És végül pszichés okai is lehetnek, ha az egyik fél nem akarja igazán...

második

2012. márc. 31. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nahh, akkor most jöttem rá, miért fogy a magyar....:))
2012. márc. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!