Miért tanácsolja a nődoki, hogy 2-3 naponta legyünk együtt? Miért nem naponta?
Kissé vicces amit írok, de úgymond "elgyengülnek" a srácok.A 2-3 naponta történő együttlét sokkal hatékonyabb teherbeesés szempontjából.Nekünk pl nem is sikerült, mikor naponta voltunk együtt, mert indirektbe, de rágörcsöltünk a témára.
Aztán lazábbra eresztettük a gyeplőt, semmi sem kötelező alapon és 2-3 naponta voltunk együtt.Meg is fogant a lányunk, már 14 hónapos :)
Én most olvastam az egyik meddőségi oldalon, hogy ha minden nap szeretkezünk, akkor a nőknek nem érik igazán petéje, vagy éretlenebbek, mint ha 2-3 naponta szeretkezünk. Igen a férfiaké is gyengébbek lesznek.
Igaz lehet ez???
Ez elég nagy h-ségnek tűnik, már amit a kommentben írtál. Egy beállt párkapcsolatban nem történik olyan megrázó esemény hogy hatással legyen a peteérésre.
A 2-3 nap szerintem a mennyiség miatt lehet csak fontos, minél többen indulnak útnak, annál nagyobb az esélyük,a tömegben az erejük, nagyon sokan elakadnak :)
Ha pedig nem lennének megérve, nem ürülnének ki..... Na és a ráadás hogy 2-3 napig életben is maradnak odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!